Ekonomi

Dolar bir anda çakılacak! 15 sonra geleceği seviye açıklandı, yatırımcılar dikkat

Dolar kurundaki düşüşün ardından yatırımcılar gözlerini doların düşüp düşmeyeceğine çevirdi. İşte çok merak edilen konu hakkındaki detaylar... Daha önceki dolar ve altın trenini kaçıran yatırımcılar bu sefer treni kaçırmak istemiyor ve son düşüşlerden faydalanmak istiyor

Dolar ve altın fiyatlarında yaşanan gelişmeler, yatırımcıları da heyecanlandırdı. Daha önceki dolar ve altın trenini kaçıran yatırımcılar bu sefer treni kaçırmak istemiyor ve son düşüşlerden faydalanmak istiyor. Analistlerden de konuyla ilgili dikkat çeken uyarılar geldi. 

ŞU ANDA DÜŞÜŞ GÖSTERİYOR YA 15 GÜN SONRA 

Dolar şu anda düşüş gösteriyor. Hatta analistler, doların 18 TL ve altına düşmesinin de kendileri için sürpriz olmayacağını ifade ediyor. İşte burada devreye yatırımcıların girmesi gerekiyor. Eğer yatırımcılar bu zaman diliminde doğru dolar alımı yaparlarsa, 15 gün sonra doların kendisini yeniden toparlamaya başladığı 18.40 seviyelerinde ciddi bir kazanç elde etmiş olacaklar. 

 

İSLAM MEMİŞ'TEN DE BENZER AÇIKLAMALAR GELDİ

Yaptığı dolar ve altın tahminleriyle bilinen Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten de konuyla ilgili benzer açıklamalar geldi. Memiş, dolar fiyatlarındaki düşüşü değerlendirdi. 

 

Dolarla ilgili fikirlerini belirten Memiş “Dolar tarafında kafamı karıştıran bir şey var. Burada sanırım bir tuzak var, uyanık olmak lazım. Dolar endeksinin tekrar 108’e gelmesine rağmen dolar/TL kurunun 18,13’ün üzerine atak gerçekleştirmemesi kafamı karıştırıyor. Acaba tekrar 18’in altına sarkan bir geri çekilme olur mu? Olursa da benim için sürpriz olmayacak” dedi.