Altın & Dolar

Dolar borcu olanlar karalar bağlayacak! Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! 

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı. Dolar borcu olanlar bu seviye karşısında karalar bağlayacak. Dolar ne kadar olacak? Dolar/TL kuru yeni haftanın ilk işlem gününe yükselişle başlarken,  dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi açıkladı

Dolarda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru yeni haftanın ilk işlem gününe yükselişle başlarken,  dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi açıkladı. Dolar borcu olanlar bu seviyeyi göremler karalar bağlayacak! 
 

DOLAR BORCU OLANLAR KARALAR BAĞLAYACAK!

Dolar kurundaki yükselişler haftanın ilk işlem gününde de devam ediyor. Peki dolar ne zamana kadar yükselecek? Dolar ne kadar olacak? Ekononomist Selçuk Geçer öyle bir açıklama yaptı ki dolar borcu olanlar karalar bağlayacak...

Geçer, dolar kurunun şuanda gerçek değerinin 24 TL olduğunu söyledi. Dolardaki yükselişlerin devam edeceğini belirten Geçer, doların 2023 yılı sonuna kadar 40 TL olacağını söyledi. 

Perşembe günü Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. Kararı öncesi dolar kurunda yükseliş devam ediyor. 

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI BEKELNTİSİ! MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NE OLUR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Mehmet Şimşek'in Merkez Bankası ile atacağı adımları kabullendik" açıklamasından sonra piyasaların gözü perşembe günü yapılacak olan faiz kararına çevrildi.

Faiz kararı ile ilgilim bekletilerin faizlerin artacağı yönünde. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Reuters'ın anketine göre ekonomistler, Merkez Bankası'nın faizi yüzde 20'lere çıkarmasını bekleniyor.

Ekonomistlere göre Merkez Bankası faiz kararı sonrası doların yükselmesi bekleniyor. 

DOLARDA SON DURUM!

Dolarda son durum yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dolar kuru haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar kurundaki hareketlilik devam ediyor. Dolar endeksi bugün güne yüzde 0,18  yükselişle başlayarak 102,015 bandında hareket ediyor.

Dolar kuru bugün alış fiyatı 23,37 lira, satış fiyatı ise 23,478 liradan işlem görüyor.

Dolar 2 gün sonra bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

İslam Memiş altından daha fazla kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Tarih verdi!