Ekonomi

Dolar borcu olanlar yandı kavruldu! Selçuk Geçer borcu olanları çok zor zamanlar bekliyor!

Selçuk Geçer, dolar borcu olanlar için kritik bir açıklama yaptı. İşte ünlü ekonomistten gelen o açıklama!İşte Selçuk Geçer’in yaptığı açıklamalar…

Piyasalar uzmanı Selçuk Geçer yaşanan son gelişmeler ile beraber dolardaki durum hakkındaki yaptığı açıklamalar büyük deprem yarattı. İşte Selçuk Geçer’in yaptığı açıklamalar…

Selçuk Geçer yaptığı açıklamalarda doların 19’a çıkmasının şu an için hiçbir şey ifade etmediğini çünkü 25 TL’ye çıkacağını duyurdu. Bu durumda tartışmalara neden oldu.

Peki, Dolar ne zaman 25 TL olacak, doların yükselişi ne zamana kadar devam edecek? İşte dolara dair tüm ayrıntılar…

DOLAR PİYASASINDAKİ SON DURUM NEDİR?

Geçtiğimiz haftalarda Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası (FED) bir faiz arttırıma kararına gitti. Tüm piyasaları alt üst eden bu karardan hemen sonra TCMB yani Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası ise faiz düşüşten sonra sabitleme kararı alarak dolarda 18 seviyelerini uzun bir zaman sonra koruma cabası içinde. Ama dolar 19’a artış gösterdi. Uzman isim de bunun daha iyi günler olduğunu dolar alacak ya da dolar borcu olanlar için ifade etti.

Piyasalar uzmanı Selçuk Geçer, dolar borcu olanlar için o tarihte çok zor zamanlar yaşayacaklarını onları zor günler beklediğini açıkladı. 19’a artış gösteren ve daha fazla artıp artmayacağı merak edilen dolar için Piyasalar Uzmanı Selçuk Geçer, “19 ile sınırlı kalmayacak çünkü 25 seviyelerine çıkacak” ifadelerini kullandı.

DOLAR HIZLA 25 TL’YE DOĞRU KOŞUYOR!

Ünlü ekonomist Geçer, Türkiye’deki seçimleri işaret ederek, sürpriz bir artışın Türkiye’yi beklediğini belirtti. FED yüzde 25 faiz artışını doğru tahmin eden Piyasalara dair yaptığı yorumlarla tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, kabus senaryosunu tek tek anlattı.

Seçime az bir zaman kala hemen seçim öncesinde çok büyük bir artış olmayacağını düşündüğünü söyleyerek, 14 Mayıs tarihinden sonra her şeye hazır olmak gerektiğini ifade etti. 25 TL’yi aşacak dolar için seçime kadar dolar borcu olanları kapatmalarına dair uyarıda bulundu.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Dolar/TL, güne yatay seyirle başlaması ile birlikte 19,06 seviyelerinde işlem görüyor. Dolar, alış fiyatı 19,07 iken, satış fiyatı olarak da 19,07 seviyesinde işlem görüyor.