Ekonomi

Dolar bugün ne kadar? 12 Kasım 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 12 Kasım Cumartesi günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL, geçtiğimiz günün rakamları yani 18,53 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 12 Kasım Cumartesi kuru…Piyasaların kapalı olduğu haftanın altıncı gününde yani 12 Kasım Cumartesi günü dolar kaç TL oldu? Geçtiğimiz gün düşüş eğilimi içinde hareket eden dolar/TL, günü son işlem gününe göre kapanış seviyesinin yüzde 0,53 azalış göstermesi ile 18,4884'ten noktaladı

Dolar bugün ne kadar? Piyasalardaki durum ne? Dolar ve eurodaki son veriler takip ediliyor. Piyasaların kapalı olduğu haftanın altıncı gününde yani 12 Kasım Cumartesi günü dolar kaç TL oldu? Geçtiğimiz gün düşüş eğilimi içinde hareket eden dolar/TL, günü son işlem gününe göre kapanış seviyesinin yüzde 0,53 azalış göstermesi ile 18,4884'ten noktaladı.

İşte 12 Kasım Cumartesi günü dolar kuruna dair merak edilen diğer detaylar…

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 12 KASIM CUMARTESİ DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL, güne dalgalı başlamasından sonra 18,53 seviyelerinde işlem görüyor. Ancak piyasaların kapalı olduğu haftanın altıncı gününde yani 12 Kasım Cumartesi gününe, dolar/TL, son işlem günündeki rakamlara göre yeni güne biraz dalgalı başlamasından sonra 18,5510'dan işlem gördü. Aynı anlarda euro/TL yüzde 0,8 artış ile 19,20'den, sterlin/TL yüzde 0,5 yükselişle 21,90'dan satılıyor.

İşte 12 Kasım Cumartesi güncel döviz kurları…

Geçtiğimiz gün ABD'de açıklanan enflasyonun yüzde 7,7 artış yaşaması ile beklentilerin altında kalması ile düşüş eğiliminde hareket eden dolar endeksi yüzde 2,12 azalışla 3 Aralık 2015 yılından bu yana en sert günlük düşüşünü yaşadı. Euro/dolar paritesi ise geçtiğimiz işlem gününde yüzde 1,85 artış ile günü 1,0200'dan tamamlarken 12 Ağustos ayından bu yana en yüksek günlük kapanışını yaptı.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro, son işlem günündeki kapanışındaki rakamlar ile haftanın altıncı gününde de devam etti. Son işlem gününde kapanış seviyesinin yüzde euro/TL 19,20'tan işlem gördü. Dolar da bu noktada güne yükseliş ile başladıktan hemen sonra 18,53 seviyelerinde işlem görüyor.

Analistler, ABD'de enflasyonun yüksek seviyelerini korumasına karşın para politikasına olumlu yanıt vererek soğumaya işaret etmesinin küresel çapta risk olasılığını desteklediğini ve dolara olan talebin azaldığını açıkladı. ABD'de şirketlerin 3. çeyrek finansal sonuçlarına dair olumlu beklentilerin küresel alandaki risk iştahını desteklediğini ve bu riskin artacağını söyleyerek, bir süredir devam eden riskler yüzünden varlık fiyatlarındaki bu dalgalanmaların devam edebileceğini belirtiler.

Hisseli tapu üzerine ev yapılabilir mi?

Bir televizyon ne kadar elektrik harcar?