Ekonomi

Dolar bugün ne kadar? 16 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!    

Doları 16 Nisan Pazar günü ne kadar? Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın altıncı gününde 19,34 TL’den işlem görüyor. İşte 16 Nisan Pazar kuru… Piyasaların kapalı olduğu haftanın altıncı gününde dolar ne kadar oldu?İşte 16 Nisan Pazar gününde piyasaların son durumuna dair ayrıntılar…  

Dolar bugün ne kadar? Piyasalardaki durum ne? Dolar ve eurodaki son veriler takip ediliyor. Piyasaların kapalı olduğu haftanın altıncı gününde dolar ne kadar oldu?

İşte 16 Nisan Pazar gününde piyasaların son durumuna dair ayrıntılar…
 

Yatırımcılar ve vatandaşlar, evrensel para birimleri olan dolar ve euro ile altın kuruyla ilgileniyorlar ve arama motorlarında bu konularla ilgili bilgi araştırması yapıyorlar. Bugün tarihinde dolar kaç TL, euro kaç TL gibi soruların yanıtı merak ediliyor. Ayrıca sterlin, gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları da ilgi odağı haline geldi. Tüm bu konuların güncel bilgilerini sizler için derledik.

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 16 NİSAN PAZAR DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Bugünün finansal piyasalarında, ABD Doları'nın Türk Lirası karşısındaki alış ve satış fiyatları 19,34 TL ve 19,36 TL olarak belirlenmiştir. Bu fiyatlar, döviz kurlarındaki günlük dalgalanmaların bir yansımasıdır ve değişkenlik gösterme eğilimindedir. ABD Doları, Türk Lirası'na karşı dünya genelinde sıklıkla kullanılan bir para birimi olup, özellikle ihracat ve ithalat işlemlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

EURO VE STERLİN BUGÜN NE KADAR? 

EURO: 21,26 (Alış) - 21,31 (Satış) STERLİN: 23,95 (Alış) - 24,07 (Satış)

16 Nisan 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!
ŞOK'ta hafta sonu indirim bayramı var! 18 Nisan 2023 ŞOK Market aktüel kataloğu!
Doğal gaz faturalarında inanılmaz kampanya! Yüzde 20 destek sağlanacak! Faturalarda 300 TL iade yapılacak!