Ekonomi

Dolar bugün ne kadar? 2 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!    

Doların 2 Nisan Pazar günü ne kadar olduğu sorgulanıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın son gününde alış fiyatı 19,19 TL ile işlem görüyor. İşte 2 Nisan Pazar kuru… Piyasaların kapalı olduğu haftanın son gününde yani 2 Nisan Pazar günü dolar ne kadar oldu?  

Dolar bugün ne kadar? Piyasalardaki durum ne? Dolar ve eurodaki son veriler takip ediliyor. Piyasaların kapalı olduğu haftanın son gününde yani 2 Nisan Pazar günü dolar ne kadar oldu?

 

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 2 NİSAN PAZAR DOLAR KAÇ TL OLDU? 

2 Nisan Pazar gününe gelindiğinde, Dolar/TL'nin yükseliş trendinde olduğu gözlemlenmektedir. Son işlem gününde 19,1900 seviyelerinde işlem gören Dolar/TL, bu seviyelerde ilerlemektedir.

Bir önceki gün ise Dolar/TL'de yükseliş eğilimi görülmekteydi ve günü önceki kapanışın %0,2 üzerinde, 19,1712 seviyesinden tamamlamıştı.

EURO VE STERLİN BUGÜN NE KADAR? 

Dolar/TL'nin yanı sıra, euro/TL yüzde 0,1 azalışla 20,7920 seviyesinden ve sterlin/TL yüzde 0,3 düşüşle 23,7510 seviyesinden işlem görüyor. Bugün yüzde 0,4 değer kaybeden dolar endeksi ise 102,3 seviyelerinde seyrediyor. Euro/dolar paritesi ise önceki kapanışa göre yüzde 0,2 düşüşle 1,0880 seviyesinde işlem görüyor.

DOLAR BORCU OLANLAR DİKKAT! RAKAMI DUYAN DÖVİZ BÜROSUNA KOŞUYOR

Döviz kurlarındaki son dakika gelişmeleri vatandaşların ilgi odağından biri haline geldi. Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı olan Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı ve Halkbank Eski Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Prof. Dr. Şenol Babuşçu, dolarla ilgili bir açıklama yaptı. Babuşçu, 'Dolar artacak mı yoksa düşecek mi?' sorusuna cevap verirken, dolar borcu olanları uyardı.

Karar'da yer alan habere göre; Ekonomist Şenol Babuşçu, son dakika gelişmeleri kapsamında döviz piyasasını değerlendirdi. Babuşçu, Merkez Bankası Başkan Yardımcısı'nın genel müdür yardımcılarından oluşan bir toplantı düzenlediğini ve toplantıda artan döviz talebi ile Kur Korumalı Mevduat (KKM) konularının ele alındığını ifade etti.

DOLAR YIL SONU NE KADAR OLACAK?

'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' sorusuna yanıt veren Babuşçu, seçimleri Cumhur ittifakının kazanması durumunda sene sonunda dolar kurunun 25 ile 26 lira civarında olacağı beklentisini paylaştı. Millet İttifakı'nın seçimleri kazanması durumunda yurt dışından beklenen kaynak girişi ile birlikte dolar kurunun 18 ile 20 lira arasında seyredeceği söyledi.

Meteoroloji 5 kent için şiddetli fırtına alarmı! O saatlerde dışarı çıkan yandı!
Bakan Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması! İstanbul'da 90 bin konutun dönüşüm çalışmaları sürüyor!
Dünyada en yüksek beşinci gıda enflasyonu Türkiye'de! TÜİK verilerine göre; bakın kimleri kimleri geride bırakmışız!