Ekonomi

Dolar bugün ne kadar? 25 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!

Doları 25 Nisan Salı günü ne kadar? Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın ikinci gününde 19,42 TL olarak işlem görüyor. İşte 25 Nisan Salı kuru…Piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde dolar kaç TL oldu? soruları sorulmaktadır

Dolar bugün ne kadar? Piyasalardaki durum ne? Dolar ve eurodaki son veriler takip ediliyor. Piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde dolar kaç TL oldu? soruları sorulmaktadır.

İşte 25 Nisan Salı gününde dolar ve euronun son haline dair ayrıntılar…

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 25 NİSAN SALI DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL piyasaların açık olduğu ikinci işlem gününde 25 Nisan Salı gününde ikinci işlem gününde olduğu yükselmeye devam ediyor. Dolar/TL, güne yükseliş ile başlamasından sonra 19,42 seviyelerinden işlem görüyor.

Geçtiğimiz gün 19,39-19,44 bandında hareket etmektedir. Dolar/TL, günü önceki kapanışın hemen üzerinde 19,40'tan sonlandırdı. Yüzde 0,5 gerileyen dolar kuru, yeni günde önceki kapanışın yüzde 0,2 üstünde 101,5 seviyesinde dengelenirken, euro/dolar paritesi yüzde 0,2 değer kaybı ile 1,1030'dan alıcı bulmaktadır.

Peki 25 Nisan 2023 euro ve sterlin ne kadar? Dolar- Euro paritesinde son durum ne?

EURO VE STERLİN BUGÜN NE KADAR? 

Dolarla aynı anlarda euro/TL önceki kapanışın yüzde 0,1 altında 21,4260'tan işlem görürken, sterlin/TL de yüzde 0,2 azalış ile 24,2070'ten satılıyor.

Analistler, ABD'de ekonominin soğumaya devam ettiğine dair işaretlerin, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artışlarına mayıs ayı itibarı ile de son verebileceği beklentilerini güçlendirdiğini dile getirerek, artan resesyon kaygıları ile varlık fiyatlarında yön arayışının öne çıktığını belirtti.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Banka'nın gelecek ay 25 baz puan faiz artırmasına kararlı gözü ile bakıldığını ifade eden analistler, haziran ayındaki toplantısındaki faiz artış ihtimalinin de önemli oranda güç kaybettiğini ifade etti.

Analistler, bugün yurt dışında ABD'de konut fiyat kurunun, yeni konut satışları, tüketici güven endeksi ve Richmond Fed sanayi endeksi oranlarının takip edileceğini belirtip, ABD Merkez Bankası'nın yani Fed’in para politikalarında var olan belirsizlikler ile varlık fiyatlarının yön arayışında olunduğunun altını çizdi.