Ekonomi

Dolar bugün ne kadar? 26 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 26 Ekim Çarşamba günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL, 18,61 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 26 Ekim Çarşamba kuru…Piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde yani 26 Ekim Çarşamba günü dolar kaç TL oldu? Bir süredir dar bantta yatay hareket eden dolar/TL, geçtiğimiz gün de bu seyrine devam ederek günü 18,6028 ile önceki kapanış seviyesinin hemen altından tamamladı

Dolar bugün ne kadar? Piyasalardaki durum ne? Dolar ve eurodaki son veriler takip ediliyor. Piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde yani 26 Ekim Çarşamba günü dolar kaç TL oldu? Bir süredir dar bantta yatay hareket eden dolar/TL, geçtiğimiz gün de bu seyrine devam ederek günü 18,6028 ile önceki kapanış seviyesinin hemen altından tamamladı.

İşte 26 Ekim Çarşamba günü dolar kuruna dair merak edilen diğer detaylar…

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 26 EKİM ÇARŞAMBA DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL, güne yatay başlamasından sonra 18,61 seviyelerinde işlem görüyor. Piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde yani 26 Ekim Çarşamba günü, dolar/TL, bugüne de yatay başlamasından sonra saat 10.15 itibarıyla 18,6100 ile dünkü kapanış seviyesinin hemen üzerinden işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL yüzde 0,2 artışla 18,5660'tan, sterlin/TL yüzde 0,1 yükselişle 21,3910'dan satılıyor.

İşte 26 Ekim Çarşamba güncel döviz kurları…

Dolar endeksi, aşağı yönlü hareketine devam ederek 110,7 ile 3 haftanın en düşük seviyesine gerilerken, euro/dolar paritesi yüzde 0,1'lik artışla 0,9980 seviyesinde yer alıyor.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro, önceki kapanışını euro/TL haftanın üçüncü gününde işlem gününde kapanış seviyesinin yüzde euro/TL yüzde 0,2 artışla 18,5660'tan işlem gördü. Dolar da bu noktada güne yükseliş ile başlamasından sonra 18,30 seviyelerinde işlem görüyor.

Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) şahin para politikalarının sonuna yaklaşıldığına dair beklentilerin güçlendiğini ifade ederek, devam eden risklerin ise varlık fiyatlarında dalgalanmaların devam etmesine neden olduğu belirtiliyor. ABD'de şirketlerin 3. çeyrek finansal sonuçlarına dair iyimser beklentilerin küresel çapta risk iştahını desteklediğini ve bu riskin artacağını söyleyerek, bir süredir devam eden riskler yüzünden varlık fiyatlarındaki bu dalgalanmaların devam edebileceğini yineliyorlar. Bu bilgilere ek olarak da Dünya Bankası Başkanı David Malpass, "Gelecek yıl dünya için bir resesyon riski gibi bir gerçek tehlikesi bulunuyor" şeklinde konuştu.

Ev tapusunu üstüne almak kaç para 2022?

2 artı 1 prefabrik evlerin fiyatları ne kadar?

Hisseli tapu noter satışı olur mu?