Ekonomi

Dolar bugün ne kadar? 28 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 28 Ekim Perşembe günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL, 18,10 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 28 Ekim Cuma kuru…Piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde yani 28 Ekim Cuma günü dolar kaç TL oldu? Bir süredir dar bantta yatay hareket eden dolar/TL, geçtiğimiz gün de bu seyrine devam ederek günü 18,6008 ile önceki kapanış seviyesinin hemen altında tamamladı

Dolar bugün ne kadar? Piyasalardaki durum ne? Dolar ve eurodaki son veriler takip ediliyor. Piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde yani 28 Ekim Cuma günü dolar kaç TL oldu? Bir süredir dar bantta yatay hareket eden dolar/TL, geçtiğimiz gün de bu seyrine devam ederek günü 18,6008 ile önceki kapanış seviyesinin hemen altında tamamladı.

İşte 28 Ekim Cuma günü dolar kuruna dair merak edilen diğer detaylar…

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 28 EKİM CUMA DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar, güne yatay başlamasından sonra 18,61 seviyelerinde işlem görüyor. Piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde yani 28 Ekim Cuma günü, dolar/TL, bugüne sınırlı yükselişle başlamasından sonra saat 10.00 itibarıyla yüzde 0,06 artışla 18,6110'dan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL yüzde 0,1 yükselişle 18,5570'ten, sterlin/TL yüzde 0,2 düşüşle 21,4740'tan satılıyor.

İşte 28 Ekim Cuma güncel döviz kurları…

Dolar endeksi, geçtiğimiz gün 109,5 ile 20 Eylül'den bu yana en düşük seviyeyi görmesinden sonra yükselişe geçerek 110,6'da dengelendi. Dün yüzde 1,1 değer kaybeden euro/dolar paritesi ise yatay seyirle 0,9970 seviyesinde bulunuyor.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro, önceki kapanışını euro/TL haftanın beşinci gününde işlem gününde kapanış seviyesinin yüzde euro/TL yüzde 0,1 yükselişle 18,5570'ten işlem gördü. Dolar da bu noktada güne yükseliş ile başlamasından sonra 18,61 seviyelerinde işlem görüyor.

Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) şahin para politikalarının sonuna yaklaşıldığına dair beklentilerin güçlendiğini ifade ederek, devam eden risklerin ise varlık fiyatlarında dalgalanmaların devam etmesine neden olduğu belirtiliyor. ABD'de şirketlerin 3. çeyrek finansal sonuçlarına dair iyimser beklentilerin küresel çapta risk iştahını desteklediğini ve bu riskin artacağını söyleyerek, bir süredir devam eden riskler yüzünden varlık fiyatlarındaki bu dalgalanmaların devam edebileceğini yineliyorlar. Bu bilgilere ek olarak da Dünya Bankası Başkanı David Malpass, "Gelecek yıl dünya için bir resesyon riski gibi bir gerçek tehlikesi bulunuyor" şeklinde konuştu.

28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı?

Polis banka promosyonu 2022 ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımı nasıl başvuru yapılır? Doğalgaz tüketim desteği yardımı nasıl alınır?