Ekonomi

Dolar bugün ne kadar? 8 Kasım 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 8 Kasım Salı günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL, geçtiğimiz günün rakamları yani 18,59 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 8 Kasım Salı kuru…Piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde yani 8 Kasım Salı günü dolar kaç TL oldu? Geçtiğimiz gün düşüş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü önceki kapanış seviyesine göre yüzde 0,43 azalış ile 18,4892'den tamamladı

Dolar bugün ne kadar? Piyasalardaki durum ne? Dolar ve eurodaki son veriler takip ediliyor. Piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde yani 8 Kasım Salı günü dolar kaç TL oldu? Geçtiğimiz gün düşüş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü önceki kapanış seviyesine göre yüzde 0,43 azalış ile 18,4892'den tamamladı.

İşte 8 Kasım Salı günü dolar kuruna dair merak edilen diğer detaylar…

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 8 KASIM SALI DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasından sonra 18,59 seviyelerinde işlem görüyor. Ancak piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde yani 8 Kasım Salı gününe, Dolar/TL, yeni güne ise yükselişle başlamasından sonra  aat 10.15 itibarıyla yüzde 0,5 artışla 18,5890'dan işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL yüzde 0,2 artışla 18,5720'den, sterlin/TL yüzde 0,2 yükselişle 21,3260'tan işlem gördü.

İşte 8 Kasım Salı güncel döviz kurları…

Dün yüzde 0,6 düşüş yaşayarak günü 110,1 seviyesinden tamamlayan dolar endeksi, bugün de yüzde 0,3'lük artış yaşayarak 110,4 seviyesinde bulunuyor. Euro/dolar paritesi ise dün 1 kritik eşiğin üzerini test etmesinden sonra şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,3 düşüşle 0,9990 seviyesinden işlem görüyor.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro, son işlem günündeki kapanışındaki rakamlar ile haftanın ikinci gününde de devam etti. Son işlem gününde kapanış seviyesinin yüzde euro/TL 18,5720'tan işlem gördü. Dolar da bu noktada güne yatay başladıktan sonra 18,59 seviyelerinde işlem görüyor.

Analistler, yatırımcıların ABD'de bugün gerçekleştirilecek olan Kongre ara seçimleri ve perşembe günü açıklanacak ekim ayı enflasyon verileri öncesi çok dikkatli davrandığını söyledi. ABD'de şirketlerin 3. çeyrek finansal sonuçlarına dair olumlu beklentilerin küresel çaptaki risk iştahını desteklediğini ve bu riskin artacağını söyleyerek, bir süredir devam eden riskler yüzünden varlık fiyatlarındaki bu dalgalanmaların devam edebileceğini yineliyorlar.

Bankalar promosyon kampanyalarını güncelledi! Kasım ayı emekli promosyonu 2022 ne kadar?

Sosyal yardım parası ne zaman verilecek? Aile sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? İşte Aile sosyal yardım sorgulama