Ekonomi

Dolar bugün ne kadar? 8 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!

Doların 8 Nisan Cumartesi günü ne kadar olduğu sorgulanıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın beşinci gününde 19,23 TL’den satılıyor. İşte 8 Nisan Cumartesi kuru…Türk halkı da yatırımlarını yaparken döviz kurlarını yakından takip ediyor

Döviz kurları, ekonomik koşullara göre her an değişebiliyor. Türk halkı da yatırımlarını yaparken döviz kurlarını yakından takip ediyor. İşte, 8 Nisan 2023 tarihindeki döviz kuru fiyatları...

Dolar Ne Kadar?

Bugün itibariyle dolar alış fiyatı 19,2330 TL, satış fiyatı ise 19,2422 TL olarak belirlendi.

Euro Ne Kadar?

Euro alış fiyatı 20,9748 TL, satış fiyatı ise 21,0110 TL olarak işlem görüyor.

Sterlin Ne Kadar?

Sterlin alış fiyatı 26,3832 TL, satış fiyatı ise 26,4346 TL olarak belirlendi.

Sonuç olarak, dolar fiyatları bir önceki güne göre hafif bir düşüş yaşarken, euro ve sterlin fiyatları ise düşüş gösterdi. Ancak, döviz kurları her an değişebileceğinden, yatırımcıların güncel piyasa verilerini takip etmeleri ve uzman görüşlerinden faydalanmaları önemlidir.

UZMANLARDAN DÖVİZ YORUMU!

SELÇUK GEÇER AÇIKLADI!

Ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıların Haziran ayından sonra dolar yatırımlarıyla zengin olabileceklerini söyledi. Geçer, doların yanı sıra altın fiyatlarının da FED'in faiz kararlarına bağlı olduğunu belirtti. FED'in faiz artırımı yapmayacağını ve faizleri düşürmeyeceğini düşünen Geçer, Haziran ayında altın fiyatlarında bir kırılma yaşanacağını öngördü.

Altın fiyatlarının rekor seviyelerine çıkacağı tarihi belirleyen Selçuk Geçer, Haziran ayına dikkat çekerek dolar kurunda da benzer bir durumun olabileceğini ifade etti. Seçimlerden sonra büyük bir kırılmanın altın fiyatlarında gerçekleşeceğini söyleyen Geçer, dolar kurunda da benzer bir durumun yaşanacağına işaret etti.

Geçer, dolar için de tahminlerini paylaştı ve ilk aşamada doların 35 TL'ye, sonra da 40 TL'ye kadar yükselebileceğini söyledi. Geçer, dolar sahibi olan yatırımcıların ellerindeki varlıklarını korumalarını tavsiye etti.

İSLAM MEMİŞ KONUŞTU!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş "Ben 2022 yılının Aralık ayında 2023'ün analizini yaparken bu yılın yaz ayı için dolar için 24-25 lira tahmini yapmıştım." dedi. 

Meteoroloji'den 18 il için kırmızı kodlu uyarı! Hemen bakın, aman çok önemli!
Kredi borcunu son günü gelmeden ödeyenlere havalara uçuracak flaş bir açıklama geldi!
Aile Destek Programı Nisan 2023 müjdesinden sonra faturalarla ilgili flaş bir açıklama! Kimliğini alan koşsun!