Kent Haberleri

Dolar bugün uçmadı resmen fırladı! Dövizciler doldu taştı! Kenarda 1 doları bile olan hemen şimdi baksın!

Milyonların heyecanla beklediği 14 Msyıs seçimleri sonrası piyasaların nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyordu. Dolar bugün uçmadı resmen fırladı! Dövizciler doldu taştı! Kenarda 1 doları bile olan hemen şimdi baksın! Kritik seçimlerde sandık açılma oranı neredeyse yüzde 100'e yaklaştı

Dün Türkiye 14 Mayıs seçimleri için sandık başına gitti. Kritik seçimlerde sandık açılma oranı neredeyse yüzde 100'e yaklaştı. Göler ise piyasalara çevrildi.  Milyonlarca yatırımcı dolar kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor.

Dolar bugün uçmadı resmen fırladı! Dövizciler doldu taştı! Kenarda 1 doları bile olan hemen şimdi baksın!

DOLAR BUGÜN NE KADAR? DOLAR KAÇ LİRA? 15 MAYIS 2023!

Dolar/TL seçim sonrası haftanın ilk işlem gününde hareketli bir seyir izliyor. Yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler ''dolar bugün ne kadar, dolar kaç lira, dolar ne kadar oldu, dolar/TL kaç TL?'' gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. Bugün dolar/TL kuru 20,707 liradan alını 22,600 liradan satılıyor.

Aynı dakikalarda euro/TL kuru 22,38 liradan alınıp, 22,600 liradan satılıyor. Euro dolar partiesi ise 1,0848 bandında hareket ediyor.

Dolar ne olur? Dolar yükselir mi, düşer mi? Dolar ne kadar olacak? Dolar kaç lira olur? 

DOLAR NE OLUR?

Doların ne olacağı merak ediliyor. Dolar/TL kuru yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dolar kaç lira olur, dolar yükselir mi soruları yatırımcılar tarafından merak ediliyor.  

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yükseleceğini söyledi Yatırımcılara elindeki dolarlara sahip çıkmasını söyleyen Geçer dolar kurunun yatırımcısına kazandıracağını belirtti.  Dolar kurunun yükselmeye devam edeceğini söyleyen  Geçer, doların ilk aşamada 35 TL ardından ise 40 TL seviyelerine kadar yükselmesini bekliyor. 

Seçim sonrası altın fiyatları fırladı! Gram altın, çeyrek altın kaç lira oldu? Acil bakın! 15 Mayıs 2023 altın fiyatları

Yarınki seçimden sonra dolar ne olur? Ekonomist Mahfi Eğilmez'den bomba dolar tahmini!