Altın & Dolar

Dolar bugün yükseldi mi, ne kadar yükseldi? 20 Haziran Salı dolar ne kadar oldu? Euro ve sterlin bugün ne kadar?

Dolar 20 Haziran Salı günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 20 Haziran Salı dolar kuru…İşte detaylar… 

Dolar bugün kaç TL oldu? Piyasalardaki durum ne? Dolar kuru, piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününü önceki kapanışın hemen altında 23,6132'den tamamladı. İşte detaylar…

 

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 20 HAZİRAN SALI DOLAR KAÇ TL OLDU?

Dolar kuru 20 Haziran Salı gününe değer kaybı ile başlamasından sonra saat 10.45 itibarıyla önceki kapanışının yüzde 0,2 altında 23,5780'den işlem görmektedir. Dolar kuru, şu anlarda önceki kapanışının yüzde 0,1 altında 102,4 seviyesinde dengelenmektedir.

Peki 20 Haziran 2023 euro ve sterlin kaç TL? İşte euro ve sterlin yükseldi mi?

20 HAZİRAN SALI EURO VE STERLİN NE KADAR? 

Dolarla aynı dakikalarda Euro/TL yatay seyir ile 23,5790'dan, sterlin/TL yüzde 0,1 azalış ile 30,1800'den satılıyor. Sterlin kuru, işlem gününde 30,3002 TL seviyesinden kapattı. Euro/dolar paritesi önceki kapanışının yüzde 0,2 üstünde 1,0940 seviyesinde tamamladı.

TÜM GÖZLER MERKEZ BANKASINA ÇEVRİLDİ!

Enflasyon ve resesyon ikilemi, varlık fiyatları üstünde etkili olmaya devam ediyor. Fed'in gelecek dönem para politikalarının ne yönde gelişeceğine dair belirsizlikler fiyatlamaları sıkıştırırken, Fed Başkanı Jerome Powell'ın yarın Kongre'de yapacağı sunum piyasaların merkezinde yer alıyor.

Geçen hafta politika faizini sabit bırakılırken, buna rağmen faiz artışlarının devam edebileceği sinyali verildi. Fed'in sene sonu politika faizi projeksiyonunu yüzde 5,6 olarak belirlemesi, sene sonuna kadar iki faiz artışı olabileceği ihtimalini verdi.

İç piyasada Merkez Bankası'nın perşembe günü açıklanacak olan faiz kararını bekleniyor. AA Finans'ın yaptığı beklenti anketinde yer alan ekonomistler, politika faizinin 1075 baz puan artış ile yüzde 19,25'e kadar çıkarılacağını söylüyorlar.

İslam Memiş’ten gündemi sarsan tahmin! Dolar alacaklar hemen bakın! Yoksa bin pişman olacaksınız!

Dolardaki son rakamlar! 19 Haziran Pazartesi dolar ne kadar oldu? Euro ve sterlin bugün kaç TL?

Akaryakıt fiyatlarına bir şok daha! Motorine zam mı gelecek? 17 Haziran 2023 güncel akaryakıt fiyatları!