03 / 05 / 2024

Dolar dalgalanmaya devam ediyor!

Dolar dalgalanmaya devam ediyor!

Dolar/TL, yeni haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başladı. Hemen ardından 8,68 seviyelerinde işlem görüyor.



Yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kuru haftanın yeni işlem gününe düşüşle başladı ve hemen ardından  8,68 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL yüzde 0,1 azalarak 10,26 liradan, sterlin/TL de 0,2 değer kaybıyla 11,97 liradan satışa sunuluyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar endeksi ise önceki kapanışın hemen altında işlem görüyor. Dolar endeksi bugün 92,53 seviyesinde seyrediyor.

 Dolar dalgalanmaya devam ediyor!

Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu akşam açıklayacağı toplantı tutanakları öncesinde varlık fiyatlarında karışık bir seyir gözlemlendiğini belirttiler.

Analistler, bugün ülkedeki Hazine nakit dengesinin, Fed'in toplantı tutanaklarının ve ABD'deki açık iş sayılarının takip edileceğini kaydederken, yeni tip koronavirüste (Kovid-19) delta varyantına ilişkin haber akışının da devam ettiği bildirildi. ) salgın yatırımcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Dolar/TL yeni güne nasıl başladı?

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön