Kent Haberleri

Dolar duyanları buz kestirecek! Dolar yıl sonunda resmen bu kadar olacak! Rakamlar peş peşe açıklandı! 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi 2023 Mart sonuçlarında çarpıcı rakamlar yer aldı. Doların yıl sonunda göreceği rakam da resmen belli oldu.   Geçtiğimiz hafta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından, reel sektör ve finans sektöründe yer alan katılımcıların cevaplarına göre hazırlanan piyasa katılımcıları anketinin verileri belli oldu

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi Mart 2023 sonuçları tek tek açıklandı. 

Geçtiğimiz hafta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından, reel sektör ve finans sektöründe yer alan katılımcıların cevaplarına göre hazırlanan piyasa katılımcıları anketinin verileri belli oldu. 

Merkez Bankası yıl sonunda doların ne kadar olacağını açıkladı. Dolar yıl sonunda resmen bu kadar olacak!

Dolar duyanları buz kestirecek! Dolar yıl sonunda resmen bu kadar olacak! Rakamlar peş peşe açıklandı! 

Merkez Bankası tarafından açıklanan Piyasa Katılımcıları Anketi 2023 Mart sonuçlarına göre, 
enflasyon ve dolar kuru tahminlerinde artışa gidildi. 

Merkez Bankası katılımcılarının Şubat ayındaki anketine göre 2023 yıl sonu için dolar/TL beklentisi 22,84 Türk Lirası olarak belirlenmişti. 

Mart ayı anketinde katılımcıların yıl sonu kur beklentisi 22,91 lira olarak güncellenirken, 12 ay sonrası için tahminler 23.52 lira oldu. 

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SABİT KALDI 

Piyasa katılımcıları anket sonuçlarına göre; Mart 2023'te  Merkez Bankasının uyguladığı politika faizinin yüzde 8,50’de sabit bırakılması öngörülüyordu. Bu hafta Merkez Bankası faiz kararını duyurdu ve beklentiler kapsamında faiz sabit tutuldu. 

Dolar duyanları buz kestirecek! Dolar yıl sonunda resmen bu kadar olacak! Rakamlar peş peşe açıklandı! 

26 MART 2023 DOLAR NE KADAR? DOLAR KAÇ LİRA? BUGÜN DOLAR/TL NE KADAR OLDU? 

26 Mart 2023 dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar doların kaç lira olduğunu merakla araştırıyor. Bu çerçevede "dolar ne kadar, bugün dolar kaç TL,Dolar/TL ne kadar oldu?" sorularının yanıtları arama motorlarında sık sık yer alıyor. 

Dolar kuru bugüne düşüşle. Dolar/TL kuru 19,33 TL, satış fiyatı 19,36 TL'den işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 20,77 TL, satış fiyatı ise 20,84 TL oldu. 

Altında adeta tüm ipler koptu, bu son dakika rakamlarını görenler gözlerine inanamadı! İşte 26 Mart 2023 altın fiyatları

Benzine 81 kuruş indirim kapıda! Sürücüler hemen bakın! BP, Shell, Opet, PO, Total 26 Mart 2023 fiyat listesi...

Kiracıların ev sahiplerine sorması gereken 7 çok önemli soru!