04 / 05 / 2024

Dolar fiyatları güne damga vurdu! Bu senenin zirvesinde!

Dolar fiyatları güne damga vurdu! Bu senenin zirvesinde!

Dolar kuru geçen hafta Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişe geçerek dalgalı seyrine devam etti. Bugün ise sabah saatlerinde 14,19 seviyesinde işlem gören dolar ilerleyen saatlerde güne damga vurdu. İşte 4 Mart 2022 son dakika dolar kuru...



Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar, dünkü kapanışını 14,13 seviyelerinde yaparken yeni güne 14,19 liradan başladı. Rusya Ukrayna arasındaki gerilimin başladığı gün atak yapan dolar kuru o günden sonra dalgalı seyrini sürdürdü.

Dolar fiyatları güne damga vurdu! Bu senenin zirvesinde!

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında dolar kuru ivme kaznarak son zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bugün ise rekor kırarak bu senenin zirvesine çıktı. Dolar şuanda 14,23 liradan işlem görürken aynı dakikalarda euro/TL alış fiyatı, 15,49 lira, satış fiyatı ise 15,55 lira.

Dolar fiyatları güne damga vurdu! Bu senenin zirvesinde!

Dolar/TL bugün ons altının yükselmesi ile sabah saatlerinde 14,19 liradan işlem gördü. Dolar kuru bir ay içerisinde en yüksek seviyesine  22 Şubat 2022'de, 14,55 seviyesi ile ulaştı. Dolar/TL bir sene içerisinde ise rekorunu 19 Aralık 2021 tarihinde kırdı ve 16,8 seviyesi ile bir rekora imza attı. Dolar kuru tarihi zirvesinin ardından en büyük atağını bugün yaptı ve şuanda 14,23 liradan işlem görüyor.

Şerife ŞİŞOĞLU/Emlakkulisi.com

Dolar tozu dumana kattı! Bu seviye görülmedi! İşte 4 Mart 2022 dolar kuru!

Dolar kritik seviyelerde! Gözler piyasada...

Kripto paralar düşer mi, yükselir mi? İşte Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum 

Altında beklenen gün geldi mi? İvme yükseldi: Gram altın 900 liraya...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön