Kent Haberleri

Dolar göreni buz kestirecek! Dolar yıl sonunda resmen tam bu kadar olacak! Merkez Bankası tek tek açıkladı!

Doları olanlar ve yatırımcılar sık sık son dakika gelişmelerini araştırıyor. Dolar göreni buz kestirecek! Dolar yıl sonunda resmen tam bu kadar olacak! Merkez Bankası tek tek açıkladı! Yatırımcılar ve vatandaşlar 'Dolar yükselir mi, düşer mi?' sorusunun yanıtını merakla araştırıyor

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri, yatırımcılar ve dolar almak isteyen vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Yatırımcılar ve vatandaşlar 'Dolar yükselir mi, düşer mi?' sorusunun yanıtını merakla araştırıyor. 

Merkez Bankası (TCMB) tarafından geçtiğimiz haftalarda Şubat ayına ilişkin piyasa katılımcıları anketi sonuçları resmen açıklandı. Peki dolar bugün kaç lira? 

Dolar göreni buz kestirecek! Dolar yıl sonunda resmen tam bu kadar olacak! Merkez Bankası tek tek açıkladı!

Dolar kuru 19 liraya yakın seviyelerde yatay seyrederken piyasalarda Şubat ayına ilişkin enflasyon verileri ile 14 Mayıs’ta gerçekleşmesi beklenen seçimler öncesinde siyaset de yakından izleniyor. 

Dolarda 18,87 ile 18,90 lira arasındaki dar bantta hareketlilik sürüyor. Dolar 3 Mart Cuma günü 18.90 TL'den işlem gördü. 

Açıklanan son dakika verilerine göre, dolar/TL perşembe gecesi 50 günlük hareketli ortalama 18,80 seviyesini test etmesinden sonra toparlandı. 

1 DOLAR BUGÜN NE KADAR 4 MART 2023? 

Son dakika dolar kuru, yatırımcılar ve dolar alıp satacak vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Milyonlarca kişi bugün de 'Dolar ne kadar oldu?' sorusunun yanıtını araştırıyor. 

Dolar/TL sabah saatleri itibarıyla alış fiyatı 19,05 lira, satış fiyatı 19,13 liradan işlem görüyor. Dolar endeksi ise önceki kapanışa göre yüzde 0,48 gerileyerek 104,52 seviyesinde seyrediyor. 

Dolar göreni buz kestirecek! Dolar yıl sonunda resmen tam bu kadar olacak! Merkez Bankası tek tek açıkladı!

Merkez Bankası (TCMB) tarafından geçtiğimiz haftalarda açıklanan Şubat ayına ilişkin piyasa katılımcıları anketi sonuçları buz kestirdi. 

Katılımcıların cari yıl sonu tüketici enflasyonu (TÜFE) beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 32,46 iken, bu anket döneminde yüzde 35,76 olarak gerçekleşti. 

12 ay sonrası TÜFE beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 30,44 olurken, bu anket döneminde yüzde 30,75 olarak açıklandı. 24 ay sonrası TÜFE beklentisi ise aynı anket dönemlerinde sırasıyla yüzde 17,18 ve yüzde 18,11 şeklinde oldu. 

Altında resmen büyük deprem, tek tek açıklanan bu son rakamları görenin aklı gitti! İşte altın fiyatları 4 Mart 2023!

Benzin, motorin, LPG'de son dakika! Motorine 91 kuruş zam geldi! BP, Opet, PO, Total 4 Mart 2023 fiyat listesi

Kiracılar dikkat! Kiraya çıkmadan önce bu raporu mutlaka isteyin!