29 / 04 / 2024

Dolar haftaya 7.30 seviyesinin üzerinde başladı!

Dolar haftaya 7.30 seviyesinin üzerinde başladı!

Hazine ihalelerinin izleneceği haftanın ilk gününe Dolar/TL  7,30 seviyesinin üzerinde başlarken, euro/TL 8,63 seviyesinden işlem görüyor.



Dolar/TL, saat 07:52 itibarıyla 7.30 TL seviyesinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL 8.63 seviyesinde işlem görüyor.

Sputniknews'de yer alan habere göre; konuyla ilgili IKON Menkul tarafından hazırlanan analizde şu ifadeler kullanıldı: "USDTRY paritesi yeni haftaya 7.30 seviyelerinde başladı. Geçtiğimiz hafta ara ara 7.20 desteğine kadar sarkmış ama buradan  destek alarak tekrar 7.30 bölgesine yükselmişti. Yeni haftada da ana  destek olarak 7.20 seviyesi takip edilecek. Yukarıda ise 7.3575  direnci önemli."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön