27 / 09 / 2024

Dolar için 38 TL açıklaması! Uzman isim tarih verdi! 

Dolar için 38 TL açıklaması! Uzman isim tarih verdi! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yılın geri kalanı için Altın, gümüş, döviz ve Bitcoin ekseninde beklentilerini dile getirdi. Memiş, özellikle dolar için 38 TL rakamını verdi ve tarihi açıkladı. 




Altın, gümüş, döviz ve Bitcoin ekseninde beklentilerini açıklayan Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, doların 38 TL olacağı tarihi açıkladı. 

Memiş'in Youtube kanalında ve TV 100'de yılın son çeyreğine ilişkin tahminlerde bulundu. İslam Memiş, ilk olarak euro kuru ve euro dolar paritesi üzerinde durdu. 

Memiş euro ne olur? sorusu üzerine kiritk açıklamalarda bulundu. Memiş, dolar ve Euro paritesinde yükselişlerin sürdüğüne dikkat çekti.

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, Euro/dolar paritesinin 1,1181 seviyesine ulaştığını, yıl sonuna kadar 1,13 seviyesinin test edilebileceğini aktardı. İslam Memiş, piyasalarda oluşabilecek dalgalanmalara karşı yatırımcıları temkinli olmaya çağırdı.

DOLAR 38 TL OLACAK!

İslam Memiş doların 38 liraya ulaşacağını açıkladı. Memiş, "Baskılanan kur tekrar yukarı gidebilir. (Örneğin: 8’den 18’e, 18’den 28’e, 28’den 34’e nasıl gitmişse 38’e de öyle gidebilir)'' dedi.

 Dolar için 38 TL açıklaması! Uzman isim tarih verdi! 

ARALIK AYINA DİKKAT!

İslam Memiş, yılın son çeyreği için savaş risklerine odaklanmak ve açıkta kalmamak için dikkat edilmesi konusunda uyardı.

Memiş, yılın son çeyreği küresel piyasalarda bugünden daha sancılı geçmesini beklediğini söyledi.  İslam Memiş:“Kusursuz Fırtına” Aralık’ta başlayıp Şubat’ta kadar devam edebilir." ifadesini kullandı.

DOLARDA SON DAKİKA! BUGÜN DOLAR NE KADAR OLDU? GÜNCEL DOLAR/TL ALIŞ SATIŞ FİYATI KAÇ LİRA? 24 EYLÜL ÇARŞAMBA DOLAR/TL KURU

Son dakika dolar kurundaki gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Dolar alıp satmak isteyenler güncel dolar kurunu araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün güne yükselişle başladı. Dolar/TL kuru alış fiyatı an itibariyle 34,117 lira, satış fiyatı ise 34,146 liradan satılıyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 38,074 lira, satış fiyatı ise 38,177 liradan işlem görüyor.

Euro dolar paritesi bugün yüzde 0,08 yükselerek 1,1180 bandında hareket ediyor. 

Merkez Bankası açıkladı! Doların bir hafta sonra geleceği seviye belli oldu!

Dolar/TL bugün ne kadar oldu? 24 Eylül dolar kaç lira? Euro kaç TL? 24 Eylül 2024 döviz kurları

Altın bilezikte gelenek bozuldu! Kapış kapış satılan Ajda bilezik fiyatı fırladı! 22 ayar Ajda bilezik ne kadar oldu?

Gram altın fiyatı bugün 3.020 TL, çeyrek altın 4.929 TL, tam altın 19.635 TL oldu! 25 Eylül Kapalıçarşı altın fiyatları

Geri Dön