Kent Haberleri

Dolar için korkutan senaryo gün yüzüne çıktı! Dolarda resmen deprem olacak! Tarih net, rakam belli! Hemen bakın

Altın ve piyasa Kahini İslam Memiş, dolar için korkutan senaryoyu açıkladı. Dolarda resmen deprem olacak! Tarih net, rakam belli! Hemen bakın... Fed faiz kararı sonucu doların yönü tamemen belli olacak

Bu hafta piyasaların gözü yarın açıklanacak olan Fed faiz kararına çevrildi. Fed faiz kararı sonucu doların yönü tamemen belli olacak. Yatırımcılar dolar ne kadar olacak? sorusunu araştırırken Dolar için korkutan senaryo gün yüzüne çıktı! Dolarda resmen deprem olacak! Tarih net, rakam belli! Hemen bakın...

DOLAR İÇİN KORKUTAN SENARYO!

Dolar kuru için kritik değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, korkutan sanryoyu açıkladı. Dolar kurunun 24-25 TL seviyelerini göreceğini açıklayan Memiş, tarih vererek yatırımcıları uyardı.

TARİH NET, RAKAM BELLİ!

İslam Memiş dolarda 24-25 TL seviyeler görüleceğini açıklayarak tarih verdi.

Memiş: "Dolar tarafında malum, stabil yani bir dalgalanma yok 18,81 TL seviyesinde ama serbest piyasalarda dolar TL kuru şu an itibariyle 19,05 19,07 lira arasında yani Kapalı Çarşı piyasada, dövizcilerde, bankalarda 19 TL seviyesi üzerinde bir dolar kuru var.

Ekranlarda 18,81 TL seviyesinde bir kur var ve bu kurunda bozulmasını en azından seçimlere kadar beklemiyoruz fakat seçimlerin ardından yukarı yönlü kur atakları da yaşanabilir özellikle yılın yarısından sonra Hazirandan sonraki süreçlerde Dolar/TL  kuralında 24-25 TL aralığı yaşanırsa bizim için sürpriz olmayacaktır.'' dedi.

Dolar bugün ne kadar oldu? 31 Ocak Salı dolar kaç lira? Dolar kaç lira oldu? Dolar bugün kaç TL? 31 Ocak 2023 dolar/TL kuru...

SON DAKİKA DOLAR KURU!

Son dakika dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar al sat yapacaklar tarafından araştırılıyor. Fed faiz kararı öncesi dolar kuru aşağı yönlü hareket ederken gözler yarın açıklanacak karara çevrildi. 

Fed faiz kararı dolar kuru 18,95 lira, satış fiyatı ise 19,004 lira seviyesinden işlem görüyor. Dolar endeksi bugün 102,130 bandında hareket ediyor. Aynı dakikalarda euro 20,53 liradan alınıp, 20,61 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi 1,0850 seviyesinde değerleniyor.

Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar 24 saat sonra bu kadar olacak! Doları olanlar hemen gardını alsın

Altın almayan çok pişman olacak! İslam Memiş yeni rekoru açıkladı! Bu rakamı görenler kendini yerden yere atacak