Kent Haberleri

Dolar için kötü senaryo yazıldı! Korkutan açıklama az önce geldi! Doları olanlar çabuk bakın! Görmeyen duymayan kalmasın

Analistler tarafından dolar için kötü senaryon yazıldı. Korkutan açıklama az önce geldi! Doları olanlara kötü haber! Görmeyen duymayan kalmasın.  Dolar için kötü senaryo yazıldı! Korkutan açıklama az önce geldi! Doları olanlar çabuk bakın! Görmeyen duymayan kalmasın  


ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek ay faizleri 25 baz puan artıracağı ve yıl boyunca da indir sürecine geçmeyeceğine dair gelen sinyallerle dolar/TL fiyatlanmaya başladı. 

Dolar için kötü senaryo yazıldı! Korkutan açıklama az önce geldi! Doları olanlar çabuk bakın! Görmeyen duymayan kalmasın
 

DOLAR İÇİN KÖTÜ SENARYO YAZILDI!

Bloomberg tarafından yazılan analize göre; öncü göstergeler dolarda geçen Eylül ayında başlayan satışların devam edebileceği sinyali vermekte.

Bu ay dolar kurunda Fed'in şahin söylemleri ile ralli yaşansa da uzun vadeli göstergeler, dolarda düşüş trendinin henüz sonlanmamış olduğuna işret etmekte.

Aynı zamanda Çin'de karantina kısıtlamalarının gevşemesi ve kredi büyümesi gibi etkilerin de Euro/Dolar paritesini desteklemeye devam etmesi bekleniyor.

Bugün dolar ne kadar oldu? 21 Şubat Salı olar kaç lira? Dolar/TL bugün kaç lira oldu? Dolar/TL kuru kaç lira? 21 Şubat 2023 dolar/TL kuru.

DOLAR KURU BUGÜN NE KADAR? 21 ŞUBAT 2023 DOLAR/TL KAÇ LİRA? SON DAKİKA DOLAR/KURU

Dolarda son dakika gelişmeler dolar  yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Dolar kuru bugün güne yatay başlarken yatırımcılar doların ne kadar olduğunu araştırıyor. Vatandaşlar ''dolar bugün ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Dolar bugün kaç TL oldu?'' gibi soruların yanıtlarını araştırıyor.

Dolar endeksi bugün 103,955 seviyesinde değerleniyor. Dolar/TL alış fiyatı bugün 19,16 TL, satış fiyatı 19,17 TL seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0658 bandında hareket ediyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,44 TL bandından işlem görüyor.

Altının rotası belli oldu! Altın dehası İslam Memiş resmen rakam açıkladı! Bu rakamı görenler kendini yerden yere attı

Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram bile altını olan acilen baksın! 21 Şubat 2023 canlı altın fiyatları 

Dolar 7 gün içinde tam bu kadar olacak! Yer yerinden oynadı! Dolar borcu olanlar yandı! Hemen bakın