Ekonomi

Dolar için kritik tarih! Son günler!

Dolarda yaşanan son gelişmelerinden sonra dolar fiyatları 18 lira 68 lira seviyelerinde kaldı ve beklendiği gibi 19 lira seviyelerini göremedi. Bunun üzerine analistler, dolar için kritik tarihi paylaştı.Amerika Birleşik Devletleri'nde, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) aylık yüzde 0,4 artarak yıllık bazda yüzde 8,2 artarak beklentileri aştı

Dolarda yaşanan son gelişmelerinden sonra dolar fiyatları 18 lira 68 lira seviyelerinde kaldı ve beklendiği gibi 19 lira seviyelerini göremedi.

Amerika Birleşik Devletleri'nde, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) aylık yüzde 0,4 artarak yıllık bazda yüzde 8,2 artarak beklentileri aştı. Beklenenden daha yüksek gelen TÜFE verileri, kalıcı enflasyonist baskılara işaret ediyor.

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) gelecek ay dördüncü kez faiz oranlarını 75 baz puan artırabileceğine ilişkin beklentiler arttı. Para piyasaları, Mart 2023'te Fed'in yüzde 4.85'lik bir artışını fiyatladı.

Dolar endeksi 113,62 seviyesindeki verilere sınırlı olumlu tepki aldı. Analistler ise dolar için kritik tarihi paylaştı. 

1-2 KASIM ÇOK ÖNEMLİ!

Analistler ilk olarak dolarda 2 Kasım tarihinin kritik olduğunu belirtiyor. Analistlerin bunu söylemesinin nedeni ise, FED tarafından faiz rakamları açıklanacak olması. Faiz rakamları dolarda büyük etkiler yaratabilir.

Peki, dolarda son durum ne? İşte 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

15 EKİM 2022 DOLAR NE KADAR? DOLAR/TL BUGÜN KAÇ LİRA?

Dolar/TL kurunda son dakika güncel gelişmeler milyonlarca yatırımcı ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Piyasaların kapalı oldupu 15 Ekim Cumartesi günü dolar yurt dışı piyasalarda yükselişini sürdürüyor.

Yatırımcılar bugün dolar kuru ne kadar? Dolar kaç TL oldu? Dolar yükseldi mi, düştü mü? Dolar/TL kuru ne kadar oldu? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 18,62 TL, satış fiyatı ise 18,69 TL seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar endeksi ise 0,9727 seviyesinde değerleniyor.

Dolar endeksi bugün 113,170 bandında değerleniyor. Dolar kuru diğer para birimleri karşısında değer kazanmaya devam ediyor. Dün 112 olan dolar endeksi bugün yükselişe geçti.

1 EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Hareketli bir haftanın ardından piyasalar resmen karıştı. Dolar hızla yükselişine devam ederken altın göz göre göre eridi. Gram altın bugün 1000 TL altında 936 TL'den işlem görüyor. Dolar kuru ise yukarı yönlü hareketine bugün de devam ediyor ve dolar/TL bugün 18,69 TL oldu.

Euro kuru bugün alış fiyatı 18,09 TL, satış fiyatı ise 18,18 TL seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 0,97 bandında değerleniiyor.  

Altın 3 ay sonra bu rakamı görecek! Analistler seri şekilde açıkladı! Hemen bakmayan sonra pişman olur!
Konut kredisi faiz oranları! Bankalar peş peşe açıkladı! Akbank, Garanti, İş Bankası, ING, Yapı Kredi, Vakıfbank, Ziraat
ING'den 3 ay ertelemeli ve düşük faizli kredi! Hemen başvurun!