06 / 05 / 2024

Dolar için 'perşembe' alarmı! Dolar yükselmeye devam edecek mi? Uzman isimden net açıklama geldi!

Dolar için 'perşembe' alarmı! Dolar yükselmeye devam edecek mi? Uzman isimden net açıklama geldi!

ING'nin döviz analisti jeopolitik risklerin azalmasıyla dolarda geri çekilmelerin görüldüğünü belirterek perşembe gününe dikkat çekti. Peki dolar yükselmeye devam edecek mi? 



ING'nin döviz analistinden son dakika dolar yorumu geldi. Milyonlarca yatırımcı dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dünyaca ünlü analist Francesco Pesole, doların yönünün nasıl olacağını açıkladı.

DOLAR YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Gazeteduvar'da yer alan habere göre; ING döviz analisti Francesco Pesole, Ortadoğu'daki gerginliklere yönelik endişelerin azalmasıyla risk duyarlılığının azaldığını ve doların gerilediğini fakat dolardaki yükselişlerin devam edeceğini vurguladı. 

Pesole, doların daha sakin bir risk ortamından dolayı ivmesinde daha fazla yumuşama görebileceğini ancak verilerin devam eden enflasyon sorunlarıyla birlikte dirençli bir ABD ekonomisi fikrini güçlendirdiğini belirtti. 

Dolar için perşembe alarmı! Dolar yükselmeye devam edecek mi? Uzman isimden net açıklama geldi!

DOLAR İÇİN PERŞEMBE ALARMI!

Dolar/TL kuru bugün güne yüzde 0,33 düşüşle başladı. Küresel piyasalardaki gelişmeler dolar üzerinde etkili olmaya devam ediyor. Piyasalar, perşembe günü açıklanacak ABD'nin ilk çeyrek öncü büyüme verilerine ve cuma günü açıklanacak PCE enflasyon verilerine odaklanacak.

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR OLDU? 22 NİSAN 2024 DOLAR KAÇ LİRA? GÜNCEL DOLAR KURU

22 Nisan 2024 dolar/TL kuru yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar; ''bugün dolar ne kadar? 1 dolar kaç lira? 22 Nisan Pazartesi dolar yükseldi mi, düştü mü?'' soruları araştırılıyor.  Dolar/TL kuru güne düşüşle başladı. Dolar/TL kuru alış fiyatı 32,33 lira, satış fiyatı ise32,44 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 34,33 lira, satış fiyatı ise 34,50 liradan işlem görüyor. Saat 17:19 itibariyle euro dolar paritesi ise 1,0636 bandında hareket ediyor.

22, 18 ve 14 ayar bilezik fiyatları düştü! 10 gram 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Başak burma bilezik kaç TL? 

Altında geri vites! Düşüyor! Altın almak isteyenler harekete geçin! 22 Nisan Pazartesi altın fiyatları

Geri Dön