Altın & Dolar

Dolar için sil baştan tahmin geldi! Yeni senaryoya göre dolar tam 29 TL olacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak

Opsiyon piyasalarında dolar/TL kuru ile ilgili sil baştan tahmin geldi. Buna göre doların 29 TL olması bekleniyor. O tarihte taş üstünde taş kalmayacak. Dolarda görülen bu rekor rakamın ardından sil baştan dolar tahminleri gelmeye başladı

Pazratesi günü dolar kuru bankalararası piyasalarda 20 TL'yi geçti. Dolarda görülen bu rekor rakamın ardından sil baştan dolar tahminleri gelmeye başladı. Yeni senaryoya göre dolar tam 29 TL olacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak.

DOLAR TAM 29 TL OLACAK!

Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? Dolar ne olur? soruları milyonlarca kişinin en çok merak ettiği konular arasında geliyor. Doların yönü ile ilgili açıklamalar peş peşe gelmeye başladı.

Opsiyon piyasalarında dolar/TL kurunun yılın son çeyreğinde 29 TL'yi görmesine yüzde 54 ihtimal veriliyor. Bu oran, 15 Mayıs tarihinde yüzde 36 seviyesindeydi.

Dolar/TL'nin 29 lirayı görmesi ile Türk Lirası'nın yüzde 32 oranında değer kaybetmesi bekleniyor.

Öte yandan Commerzbank'dan Ulrich Leuchtman, Türk yetkililerin lirada yapay bir stabilite sağlama politikasının baskı altında olduğuna dair somut gelişmeler olduğuna dikkat çekti. 


Bloomberg ekonomisti Selva Bahar Baziki Seçim sonucundan bağımsız olarak para politikası daha ortodoks olacağını söyledi.

Merkez Bankası'nın parasal sıkılaştırmaya gitmesinin muhtemel olduğunu söyleyen ekonomist Ülkedeki enflasyon probleminin bir süre daha gündemde olacağını ve kısa vadede Türk Lirası üzerindeki kara bulutların gezinmeye devam edeceğini belirtti. 

SON DAKİKA DOLAR/TL KURU!

Bugün de dolar kuru yakından takip ediliyor. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını saat 14:00'da açıklayacak.  Bankanın faiz kararı öncesi dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merka konusu.

Dolar/TL kuru 21,040 TL'den alınıp 21,176 TL'den satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0715 bandında hareket ediyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 22,49 TL'den alınıp, 21,177 TL'den satılıyor.

İslam Memiş altında büyük planı açıkladı! Gram altın için rekor rakam göründü! Olmaz olmaz deme, geliyor!

Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanıyor! Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda!