Ekonomi

Dolar için son dakika tahmini yapan Selçuk Geçer o rakamı açıkladı! Duyanlar inanamadı! Hemen bu flaş rakama bakın!

Resmi YouTube kanalı üzerinden sık sık çektiği videolar ile piyasalara ilişkin bilgilendirmeler yapan Ekonomist Selçuk Geçer, geçtiğimiz gün yeni bir video daha çekerek çarpıcı tahminler yaptı. Dolar için son dakika tahmini yapan Selçuk Geçer o rakamı da açıkladı. İşte detaylar...  Yaptığı açıklamada dolarda yeni bir seviye açıklayan Selçuk Geçer, “Ağustos sonu eylül başı itibari ile öngörüsünün 20 TL'nin üzerinde bir dolar kuru olabileceğini söyledi

Resmi YouTube kanalı üzerinden sık sık çektiği videolar ile piyasalara ilişkin bilgilendirmeler yapan Ekonomist Selçuk Geçer, son videosunda da dolara değindi. 

Yaptığı açıklamada dolarda yeni bir seviye açıklayan Selçuk Geçer, “Ağustos sonu eylül başı itibari ile öngörüsünün 20 TL'nin üzerinde bir dolar kuru olabileceğini söyledi.

Yaptığı açıklamada dolar kurunun bu şekilde giderse durdurulamayacağını değinen Selçuk Geçer, çok önemli detaylar da verdi.

Peki Selçuk Geçer dolar kuru ile ilgili neler söyledi? Selçuk Geçer'in dolar kuru tahmini ne? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Medyatava'da yer alan habere göre, Ekonomist Selçuk Geçer yaptığı açıklamada kur hareketleri açısından bakıldığında da sertleşmeye başlayacağını dile getirerek, "Ben sadece enflasyonun etkisinin kura uygulanmasıyla, dolar kurunun 30 liranın kıyısına gelebileceğini düşünüyorum” dedi. Selçuk Geçer ayrıca açıklamasında mevcut para politikalarını da hedef aldı.

GEÇER, PARA POLİTİKASININ ACİLEN DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNE DEĞİNDİ

Ekonomi dünyasına ilişkin görüşleri ile sık sık gündeme gelen isimler arasında yer alan isimlerden biri olan Ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası’nın para politikası ile ilgili de çok önemli açıklamalar yaptı. Yaptığı açıklamada var olan politikanın değiştirilmesini öneren Selçuk Geçer; “Bu durum bizi 5 Nisan 1994’e götürür, dört beş katına kadar artışlar görürüz. Bir anda 17 olarak gördüğümüz dolar kurunu 60-70 lira olarak görürüz." dedi. 

Selçuk Geçer, "Umarım öyle bir şey olmaz ancak bu işin sadece para politikaları ile yönetilmeyeceğini hâlâ anlamış değiller." diyerek, yalnızca algı ve sözle yönetilemezsin” açıklamalarını da yaptı. Daha sonra enflasyon rakamlarının da dahil edilmesiyle beraber kurun değerinin şu an hissedilen ölçüde halihazırda 30 ila 35 TL bandı aralığında olduğunu kaydeden Selçuk Geçer, “Zaten biz şu anda 30-35 lira aralığında dolar kuruna sahibiz ama Türkiye’de en ucuz şey dolar.” dedi.

Dolar 20 gün sonra bu rakamı görecek! Her dediği tek tek çıkan Selçuk Geçer o flaş rakamı verdi! Hemen bu rakama bakın!

Altının 1 ay sonra ne kadar olacağını açıklayan Selçuk Geçer hem tarih hem de rakam verdi! Hemen flaş açıklamaya bakın!

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklilerine son dakika zam müjdesi! 2023 maaş zammı açıklandı! Hemen 2023 maaşınıza bakın!