Kent Haberleri

Dolar için yeni rekor geldi! Dev banka peş peşe açıkladı! Tüm rakamları unutun! Dolar borcu olanlar yandı!

Dolar kurunda yaşanan son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. 19 TL'ye kadar dayanan doların ne kadar olacağı merak ediliyor. Dolar için yeni rekor geldi! Dev banka peş peşe açıkladı! Tüm rakamları unutun! Dolar borcu olanlar yandı! 19 TL seviyesine dayanan dolar kurunun yönü merak ediliyor

Deprem sonrasında ekonominin hagi yönde ilerleyeceği merak edilirken, dolar kurunda hareketlilik kaldığı yerden devam ediyor. 19 TL seviyesine dayanan dolar kurunun yönü merak ediliyor. Dolar borcu olanlar, dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar doların ne kadar olacağını araştırıyor.

Dolar için yeni rekor geldi! Dev banka peş peşe açıkladı! Tüm rakamları unutun! Dolar borcu olanlar yandı!

DOLAR İÇİN YENİ REKOR!

Dünyaca ünlü dev banka İngiliz Standard Chartered bankası dolar için yeni rekor açıklamasında bulundu.

 

Türkiye'de seçimin sonucunda dolar/TL’nin ortodoks politikalardan dönüş yaşanması halinde 20,00 TL, mevcut politikaların devamı halinde ise 36,00 TL seviyesine çıkabileceğini öngördü. Bazı ekonomistlere göre dolar/TL’nin 2023 yılsonuna doğru 20,00 TL seviyesinde olmasını bekliyor.

18 Şubat Cumartesi dolar ne kadar oldu? Bugün dolar/TL kaç lira? Dolar/TL kuru ne kadar? 18 Şubat 2023 dolar/TL kuru son dakika...

DOLAR/TL NE KADAR? BUGÜN DOLAR KAÇ LİRA? 18 ŞUBAT 2023 DOLAR/TL KURU NE KADAR? SON DAKİKA DOLAR KURU...

18 Şubat Cumartesi dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Dolar TL kuru hafta içinde küresel piyasalarda 19 TL seviyesini gördükten sonra tekrar geriledi. Bugün ise güne yatay seviyede başlayan dolar/TL kurunun ne kadar olduğu arama motorlarında araştırılıyor.

 

Bugün dolar/TL kuru 19,12 TL, satış fiyatı ise 19,145 liradan satışa sunuluyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,41 liradan alınıp 20,48 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0697 bandında hareket ediyor.