Kent Haberleri

Dolar Kahini Selçuk Geçer asgari ücret için rakam verdi! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! Küçük dilinizi yutacaksınız

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolardaki 50 TL tahmininden sonra şimdi de asgari ücret için rakam verdi. Verdiği rakamı görenler küçük dilini yutacak. Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu... Bugün ise asgari ücret ile ilgili açıklamalarda bulunan Geçer, öyle bir rakam verdi ki küçük dilinizi yutacaksınız

Çılgın dolar yorumları ile tanınan dolar kahini Selçuk Geçer, en son dolar için 50 TL tahmininde bulunarak görenleri şaşkına çevirmişti. Bugün ise asgari ücret ile ilgili açıklamalarda bulunan Geçer, öyle bir rakam verdi ki küçük dilinizi yutacaksınız.

Dolar, zamana zaman da altın fiyatları ile ilgili yorumlarda bulunan Geçer, şimdide asgari ücrete de el attı. Asgari ücret için ne görüşmüş ne de duyulmuş bir rakam veren Geçer, herkesi şaşkna çevirdi.

Türkiye'deki 20 milyona yakın asgari ücretli çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret tahmini merak ediliyor. Çünkü milyonlarca çalışan 2023 asgari ücretin ne kadar olacağını merak ediyor.  

SELÇUK GEÇER'DEN ASGARİ ÜCRET TAHMİNİ

2023 asgari ücret için beklenti genel olarak, 7 bin ila 10 bin lira arasında iKEN Selçuk Geçeri, hiç bir yerde olmayan açıklamayı yaptı. 

Selçuk Geçer, asgari ücret için ''1 bin TL'' seviyesi verdi. Asgari ücretin 11 bin lira oalcağını söyleyen Geçer, vatandaşları şaşkına çevirdi. Vatandaşlar gördükleri rakam karşısından neredeyse küçük dilini ytutacaktı. Eğer asgari ücret 11 bin  lira olursa 591 dolara eşit olacak.

Temmuz ayında 5 bin 500 liraya yükseltilen asgari ücretin Aralık ayında toplanacak Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ne kadar arttıracağı merak konusu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Asgari ücret zammıyla ilgili bundan öncekilerden çok daha farklı bir hazırlık içerisindeyiz" ifadelerine yer vermişti. 

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin ise "Asgari ücrete aralık ayında toplumu enflasyon karşısındaki tahribattan koruyacak en kapsamlı müdahaleyi yapacağız" dedi.

Asgari ücret hesaplamalarında büyük fırtına koptu! Ne 9 bin 500 ne de 10 bin! Son dakika rakamlarına hemen göz atın!

Asgari ücret ne kadar olacak? 1 Ocak 2023 Asgari ücret...

Asgari ücrette resmen son dakika depremi! 1 Ocak 2023 asgari ücret hesaplamalarını görenin ağzı açık kaldı! Hemen bakın!

1 Ocak 2023 Asgari ücret! Bu haber çok sevindirecek!