Kent Haberleri

Dolar Kahini Selçuk Geçer elinde dolar olanları kırmızı kodla uyardı! Dolar net bu kadar olacak! Görenlerin aklı çıkacak

Dolar yorumları ile tanınan dolar Kahini Selçuk Geçer elinde dolar olanları kırmızı kodla uyardı! Dolar net bu kadar olacak! Görenlerin aklı çıkacak. İşte Selçuk Geçer dolar yorumu... Görenlerin aklı çıkacak

Dolar yorumları ile piyasaları sallayan Dolar Kahini Selçuk Geçer, dolar alıp satmak isteyen yatırımcılara uyarıda bulunarak doların net ne kadar olacağını açıkladı. Görenlerin aklı çıkacak. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? Selçuk Geçer dolar yorumu...

DOLAR NET BU KADAR OLACAK!

Selçuk Geçer dolar biriktirenleri, dolar borcu olanları ve dolar alıp satmak isteyen tğm vatandaşları uyardı. Dolar yükselmeye devam edeceğini söyleyen Geçer, net rakam verip üstün bir de tarihi açıkladı.

Selçuk Geçer, doların bu yıl içinde 40 TL olacağını söyledi. Doların 40 TL'ye kadar yükseleceğinin altını çizen Geçer, yatırımcıları yükselişler konusunda uyardı. 

Selçuk Geçer, dolar bozdurmak isteyen yatırımcıları bir süre daha beklemeleri gerektiğini belirterek acele etmemelerini söyledi. 

Bugün dolar ne kadar? 23 Ocak Pazartesi dolar/TL kaç lira? Dolar kaç lira oldu?  Dolar kaç TL oldu? Bugün dolar kaç lira?

DOLAR/TL 23 OCAK PAZARTESİ NE KADAR? DOLAR/TL KAÇ LİRA? DOLARDA SON DURUM!

23 Ocak Pazartesi dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor.

Yatırımcılar ''dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 23 Ocak pazartesi dolar ne kadar oldu? Bugün dolar kaç TL?'' sorularını aratıyor.

Haftanın ilk işlem gününe dolar/TL kuru yükselişle başladı. Dolar/TL kuru bugün 19,07 liradan alınıp, 19,074 liradan satılıyor. Dolar endeksi ise yüzde 0,30 düşüşle 101,472 seviyesinde değerleniyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,73 liradan alınıp, 20,79 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi 1,09 seviyesine yükseldi.

Dolar önümüzdeki hafta bu kadar olacak! Net rakam verildi! Son dakika! Doları olanlar hemen baksın

Altında yeni rekor! Bu rakamlar ilk kez görüldü! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 23 Ocak 2023 canlı altın fiyatları