Ekonomi

Dolar Kahini Selçuk Geçer yıl sonu dolar tahminini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer'den güncel dolar kuru tahmini geldi. Geçer, sene sonu için dolar kurunda rakam verdi. Geçer, sene sonu için dolar kurunda rakam paylaştı

Piyaslarda Dolar Kahini olarak nam salan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den güncel dolar kuru tahmini geldi. Geçer, sene sonu için dolar kurunda rakam paylaştı.

Doların artık daha fazla yükselme şansını olmadığını iddia eden Selçuk Geçer ABD'de enflasyonun gerileme sinyali vermesinin önemine de değindi.

"DÜNYADA DOLAR DÜŞECEK AMA..."

''Dolar aşağıyı gösteriyor. Euro ve sterlin yukarıyı gösteriyor." diyen Ekonomist Selçuk Geçer, "Çünkü görünen o ki ABD'deki enflasyon frenlenmiş gibi. Önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenarı koyuyorum. Dünyada dolar düşecek ama Türkiye'de dolar TL karşısında değer kazanarak 35 liralara her an vurabilir. Bu bugünde olabilir, yarın da olabilir 3 ay sonra da olabilir'' dedi.

"20 TL ÜZERİNE ÇIKABİLECEK"

 

Dolar endeksin enflasyon nedeniyle gerileme beklediğini açıklayan Selçuk Geçer, doların yükselme ihtimali için ise şunları söyledi:

"ABD'de aniden çok yüksek bir enflasyon gelirse yani yüzde 8.5 ve 9 aralığında bir enflasyon gelirse -ki düşük bir ihtimal- o zaman yeniden yukarıya doğru bir dolar endeksi görebiliriz."

Selçuk Geçer, dolarda fırtınanın kopacağı tarihi açıkladı!

Asgari ücrette kavga çıktı! Patronlardan açıklama...

İslam Memiş gram altının geleceğini anlattı! Rekoru açıkladı!