Ekonomi

Dolarda son durum! 21 Nisan 2022 dolar kuru

21 Nisan Perşembe günü vatandaşlar piyasalarda döviz kurlarını takip etmeye devam ediyor. Dolar kuru her geçen gün değer kazanırken, milyonlarca kişi ''Dolar bugün ne kadar oldu'' sorusunun cevabını merak ediyor. İşte 21 Nisan 2022 dolar fiyatı... Dolar geçtiğimiz hafta, Rusya Ukrayna Savaşı ile ilgili gelen haberler doğrultusunda dalgalı seyir izledi

Dolar kuru, yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından haftanın dördüncü işlem gününde de takip edilmeye devam ediyor. Dolar geçtiğimiz hafta, Rusya Ukrayna Savaşı ile ilgili gelen haberler doğrultusunda dalgalı seyir izledi. Bu hafta ise dolar kuru değer kazanmaya başladı. Dolar ne zamana kadar yükselecek?  Dolar düşer mi, yükselir mi? Dolar/TL bugün ne kadar oldu? İşte merak edilenler...

Dolar kuru dün güne  alış fiyatı 14,64 lira, satış fiyatı ise 14,67 lira seviyesinde başladı. Dolar/TL bugün ise güne alış fiyatı 14,66  lira, satış fiyatı ise 14,69 lira seviyesinde işlem gördü.

Peki dolar bugün ne kadar oldu? İşte 21 Nisan 2022 son dakika dolar fiyatı...

DOLAR KURU YÜKSELİYOR

Dolar kurunun yükselmesinin en önemli nedeni, ABD'de FED'in Mayıs ayı başındaki faiz toplantısı yaklaşırken 50 baz puan faiz artırım ihtimali kesin gözü ile bakılıyor. En şahin üye Bullard 75 baz puan artırıma dahi  olabileceğini söyledi. 

 

Rusya Ukrayna Savaş'ı devam ediyor. Rus ordusunun Donbas'ı alma gayesiyle geniş çaplı bir operasyon başlattığı bildiriliyor. Şiddetli çatışmalar yaşanırken dünya ise Rusya'ya yaptırımlarını genişletmeye devam ediyor.

IMF, bahar toplantısı için yayımladığı raporda makro ekonomik tahminlerle ilgili olarak güncellemeye gitti. Buna göre, savaş nedeniyle, 2022 yılı küresel büyüme tahminini  yüzde 4.4'ten yüzde 3.6'ye indirdi.

DOLAR BUGÜN NE KADAR OLDU? 21 NİSAN 2022 DOLAR FİYATI

Dolar şu dakikalarda alış fiyatı 14,69  lira, satış fiyatı ise 14,73 lira seviyesinde işlem görüyor. Dolar kuru dün alış fiyatı 14,64 TL, satış fiyatı ise 14,67 TL seviyesinde işlem gördü. 

İslam Memiş'in dolar tahmini gündeme bomba gibi düştü! Dolar/TL temmuzda 18 lira olacak...

Dolar/TL değer kazandı! Dolar neden yükseliyor? 20 Nisan son dakika dolar kuru...

Dolar bugün ne kadar? Dolar/TL kaç lira? İşte son dakika dolar kuru...

İslam Memiş Doların 18 lirayı aşacağı tarihi açıkladı! Çok yakında...

Elindeki doları satıp Türk lirası yaparak faize koyanlar dikkat! Artık sona erdi

Dolar bu hafta ne oldu? Dolar gelecek hafta ne olur? Dolar düşer mi, artar mı?

Dolarda esnafın belini bükecek karar! Kısıtlama getirildi, bol keseden dağıtamayacaklar