Ekonomi

Dolar yeni rekor için tetikte bekliyor! Görenler inanamıyor! 1 dolar kaç TL? İşte 21 Temmuz 2022 dolar kuru...

Dolar kurunda yükseliş devam ediyor. Yatırımcılar dolar kurunundaki son dakika rakamları merak ediyor. Peki dolar bugün ne kadar? 1 dolar kaç TL? İşte 21 Temmuz 2022 dolar kuru...Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan dolar da yükseliş hala devam ediyor

ABD enflasyon verilerinin açıklanmasından sonra doların tüm dünyada yükselişe geçmesiyle piyasalarda dalgalanma başladı. Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan dolar da yükseliş hala devam ediyor.  21 Temmuz 2022 dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar almak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. 

21 Temmuz 2022 dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar almak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 1 dolar ne kadar? Hemen 21 Temmuz 2022 dolar kuruna bakın...

“DOLARDA KALICI DÜŞÜŞ MÜMKÜN DEĞİL”

Mynet'te yer alan habere göre, Piyasalarda merkez bankalarının faiz kararı fiyatlanırken altın ve dolar/TL kuru için beklentileri araştıran vatandaşlara Beykent Üniversitesi’nden Ekonomist Prof. Dr. Volkan Öngel’den değerlendirme geldi. 

“ABD ve TR enflasyon oranları farkı, TR’nin hem özel hem kamu tarafında ki kısa vadeli yabancı para borç ödemeleri, ithalat artışına bağlı olarak döviz kurları üzerinde mevcut durumda yukarı yönlü bir baskı olduğu söylenebilir” diyen Ekonomist, “Özellikle Fed’in şahin politikasından ayrışan ülkeler ABD merkezli dış etkileri yoğun olarak hissetmekte ve güvenli liman arayışında olan fonlar özellikle gelişmekte olan ülkelerden ABD’e doğru hareket etmekte. Mevcut tablo kur seviyelerinde kısa dönemde ciddi oranda ve kalıcı bir düşüşün çok mümkün olmayacağını göstermekte” ifadelerini kullandı.

Peki, güncel dolar kuru ne kadar oldu? Dolar düştü mü yoksa yükseldi mi? 1 dolar kaç TL? 21 Temmuz 2022 dolar kaç TL? Güncel dolar kuru ne kadar? İşte 21 Temmuz 2022 son dakika dolar kuru...

DOLARDA SON DURUM NE? DOLAR YÜKSELDİ Mİ? İŞTE 21 TEMMUZ 2022 GÜNCEL DOLAR KURU

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun dün güncel alış fiyatı 17 lira 58 kuruş, satış fiyatı ise satış fiyatı ise 17 lira 66 kuruş seviyelerindeydi. 

Peki dolar kuru bugün kaç TL? İşte 21 Temmuz 2022 dolar kuru...

Dolar kurunun bugün saat 08:40 itibariyle alış fiyatı 17 lira 69 kuruş, satış fiyatı ise 17 lira 77 kuruş.

Elinde Euro'su olanlar hemen bu rakama baksın! Euro ne kadar oldu? 1 Euro bugün kaç lira? İşte 21 Temmuz 2022 Euro kuru!

Altın fiyatlarında son dakika! Yatırımcılar şok oldu! Gram altın kaç TL? İşte 21 Temmuz 2022 altın fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarında indirim var mı? Benzin, motorin ve LPG'de şok! Shell, BP, Opet, PO 21 Temmuz 2022 fiyat listesi..