Ekonomi

Dolar kurunda deprem! İslam Memiş’ten yatırımcıları şaşırtan dolar tahmini! İşte detaylar!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, katıldığı programda dolar/TL kurunun gelecek aylarda nasıl şekilleneceğine dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!İşte İslam Memiş’ten doların geleceğine dair açıklamalar…

Ekonomist İslam Memiş, dolar hakkında yatırımcıları şaşırtan açıklamalarda bulundu. İşte İslam Memiş’ten doların geleceğine dair açıklamalar…

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolara dair önemli açıklamalarda bulundu ve yatırımcıları şaşırtan ifadeler kullandı. Doların 10 seviyelerine geleceği hakkında iddiaların gerçekçi olmadığına vurgu yapan İslam Memiş, doların geleceği nokta üzerinden tarih verdi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolar üzerinde yaşanan gerileme hakkında açıklamalarda bulundu ve ''sonuna geldik'' diyerek önemli tahminini dile getirdi. Yatırımcıların ve vatandaşların ilgi odağı olduğu dolar kurunda 10 seviyelerine gerileyeceğine dair iddiaların doğruluk payının olmadığını vurguladı. Söylemlerin gerçekçi olmadığına değinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar hakkında mart ayına işaret etti.

ABD Merkez Bankası FED Başkanı Jerome Powell'in yaptığı açıklamaların üzerine doların hızlı bir şekilde düşüşü dikkatleri çekti. Dolar endeksi hazirandan bu zamana kadar en büyük düşüşü yaşarken uzman isim Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş katıldığı bir programda dolar/TL kurunun gelecek aylarda nasıl bir hal alacağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, söylemlerinde geri çekilerek düşüşe geçen dolar fiyatında yükseliş trendinin sonuna gelindiğine değindi. Dolar endeksinin bu hafta biraz gerileyeceği görülürken ileri ki dönemlerde de yükselişe geçeceği belirtilirken şimdilerde gereğinden yüksek bir rakam karşısındayız. Dolar endeksi 114,70 seviyesinde. Dolar/TL kuru 18,70 lira seviyesinde ifadelerine yer verdi.

OCAK AYIYLA BİRLİKTE DOLAR AKIBETİ NE OLACAK?

Son aylarda gerilemeye geçen dolar endeksi hakkında 20 seviyelerine geleceğine dair açıklamalar geldi. Ocak ayı ile birlikte devam edeceği düşünülen bu aşağı yönlü seyrin manipüle edildiği düşünülmektedir. Öncelikle 18 lira seviyelerine gelen ve aşağı yönde harekete etmesi gerekir. Enflasyon düşerken politika faizi düştüğü ise dikkatlerden kaçmadı. FED tarafından bir hamle gelmiyor Mart ayında ise bu rakam ilk defa 16'lı seviyelere yükseldi.

Aynı ay içinde 2 kez rapor alınır mı? Raporlu günler sigortadan sayılır mı?

İstanbul Avrupa Yakası TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ İstanbul 2022 nerede yapılacak?

1 yıl içinde kaç gün rapor alınabilir? Rapor almak tazminatı etkiler mi?