02 / 05 / 2024

Dolar ne 10 TL, ne de 40 TL... Sakın inanmayın! ''Dolar 5 ay sonra bu kadar olacak'' diyen İslam Memiş rakam verdi

Dolar ne 10 TL, ne de 40 TL... Sakın inanmayın! ''Dolar 5 ay sonra bu kadar olacak'' diyen İslam Memiş rakam verdi

Dolar/TL dün 18 lira seviyesini geçmesi ile tahminler gelmeye başladı. Dolar/TL için 10 TL ve 40 TL yorumlarına İslam Memiş'ten sakın inanmayın uyarısı geldi. İslam Memiş 5 ay sonra doların ne kadar olacağını açıkladı...



Dolar/TL dün 18 lira seviyesini geçerek aralık ayından bu yana en kritik seviyeyi geçmiş oldu. Dolar kuru  Fed’den gelen açıklamalar ve yurt içinde enflasyonun zirve yapmasından sonra yıl içi en yüksek seviyeye ulaştı.

Dolar ve altın yatırımcıları uzmanların yorumlarını araştırırken, Altın ve piyasa uzmanı İslam Mmeiş'ten açıklama geldi. İslam Memiş 5 ay sonra dolar kurunun ne kadar olacağını açıkladı ve dolar için yapılan ''Dolar 10 TL, 40 TL olacak'' gibi yorumlara inanmamaları konusunda uyardı.

Peki dolar 5 ay sonra ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olur? İşte İslam Memiş o rakamı açıkladı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön