Kent Haberleri

Dolar ne 25 TL ne de 40 TL olacak! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Dev banka resmen açıkladı

Dolar/TL'de son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Doların ne kadar olacağı merak edilip araştırılırken dev bankadan dolar tahmini geldi. Dolar ne 25 TL ne de 40 TL olacak! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Dev banka resmen açıkladı. Dolar endeksi bugün yüzde 0,277 düşüşle güne başladı

Dolar/TL kru haftanın ikinci işlem gününde de yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar endeksi bugün yüzde 0,277 düşüşle güne başladı. Dolar değer kaybederken uzmanlardan ve bankalardan açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Dolar ne 25 TL ne de 40 TL olacak! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Dev banka resmen açıkladı!

DOLAR TAM TAMINA BU KADAR OLACAK!

Dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusu yatırımclar tarafından en çok merak edilip araştırılan konular arasında yer alıyor. İtalyan dev yatırım şirketi Standard Chartered'tan dolar tahmini geldi.

Standard Chartered ekonomik büyüme beklentisini düşürerek mevcut politikaların sürmesi, durumunda dolar/TL'nin 36 TL seviyesine kadar çıkması bekleniyor. 

Bugün dolar ne kadar? Dolar/TL kaç lira? Bugün dolar kuru kaç lira? Dolar/TL kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru.

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? 11 NİSAN 2023 DOLAR KAÇ LİRA? SON DAKİKA DOLAR KURU

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru bugün güne düşüşle başladı. Dolar paritesi 101,970 bandında hareket ederken, 19,62 TL'den alınıp 19,67 TL'den satılıyor. 

Aynı dakikalarda euro/TL kuru liradan alınıp  liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0893 bandında hareket ediyor. 

Canlı altın fiyatları: Altın fiyatları düşüyor! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 11 Nisan Salı altın fiyatları

Doların 22 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Dolar borcu olanlar bu rakamı görür görmez resmen yıkılacak! Hemen bakın!