Altın & Dolar

Dolar ne 25 TL ne de 40 TL olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar yıl sonunda tam bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Mayıs ayı piyasa anketi sonuçlarını açıkladı. Merkez Bankası ankette yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Dolar ne 25 TL ne de 40 TL olacak! Dolar yıl sonunda tam bu kadar olacak! Ankatere göre yıl sonunda dolar kurunun ne kadar olacağı belli oldu

Merkez Bankası'nın mayıs ayı piyasa anketi sonuçları belli oldu. Ankatere göre yıl sonunda dolar kurunun ne kadar olacağı belli oldu.

Dolar ne 25 TL ne de 40 TL olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar yıl sonunda tam bu kadar olacak!

DOLAR NE 25 TL NE DE 40 TL OLACAK!

Merkez Bankası (TCMB), mayıs ayı piyasa katılımcıları anketi  sonuçları belli oldu. Buna göre, katılımcıların 2023 yıl sonu dolar/TL beklentisi bir önceki anket döneminde 23,15 TL iken, bu anket döneminde 23,09 TL olarak güncelledi.

Bir sene sonrası için ise döviz kuru beklentisi  aynı anket dönemlerinde sırasıyla 24,08 TL ve 24,61 TL olarak açıklandı.

UZMANLARDAN DOLAR TAHMİNİ!

Milyonlarca yatırımcı doların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor.Bu kapsamda uzmanların dolar yorumlarını araştırıyor. Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların sene sonunda 40 TL olacağını söylerken para piyasaları uzmanı İslam Memiş ise doların 25 TL olacağını söyledi. Her iki uzman da doların sene sonuna kadar yükseleceğini öngörüyor.

Bugün dolar ne kadar? 27 Mayıs dolar kaç lira? Son dakika dolar kuru kaç lira? Dolar/TL ne kadar oldu? 27 Mayıs Cumartesi dolar/TL kuru...

27 MAYIS CUMARTESİ DOLAR NE KADAR OLDU? SON DAKİKA DOLAR/TL KURU

27 Mayıs Cumartesi dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Bugün dolar ne kadar? Dolar/TL kaç lira oldu? soruları araştırılıyor. Dolar/TL kuru bugün güne düşüşle başladı. Dolar endeksi 104 seviyesinde hareket ederken dolar/TL kuru alış 21,00 TL, satış fiyatı ise 21,30 TL'den işlem görüyor.

Doların yarından sonra ne kadar olacağı belli oldu! Geri sayım başladı! Elinde 1 doları bile olanlar şimdiden hazır olun

Altın ve dolar pazartesi sendromuna girdi! Uzmanlar üstüne basa basa uyardı! Almayın, o günü bekleyin!

Hatice Kolçak gram altında gerçek rakamı açıkladı! Bu rakamı görenlerin gözleri yuvalarından fırladı!