10 / 09 / 2024

Dolar ne 40 TL, ne de 50 TL olacak! Selçuk Geçer 3 haneli dolar tahmini açıkladı! Görenler gözlerine inanamayacak...

Dolar ne 40 TL, ne de 50 TL olacak! Selçuk Geçer 3 haneli dolar tahmini açıkladı! Görenler gözlerine inanamayacak...

Dolar/TL kurunda yukarı yönlü hareketlilik devam ediyor. Ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurundaki son dakika gelişmeleri değerlendirerek doların geleceği seviyeyi açıkladı. Peki dolar ne kadar olacak?



Yaptığı dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken Ekonomist Selçuk Geçer'den son dakika dolar yorumu geldi. Geçer, dolar kurunda beklentiyi yükselterek üç haneli dolar tahmininde bulundu. 

DOLARDA SON DAKİKA GELİŞMESİ

Piyasaların gözü ABD Merkez Bankası faiz kararında. Özellikle döviz ve altının yönünü belirleyecek olan kritik gelişme merakla bekleniyor. Öte yandan bankalararası Piyasada ve Serbest piyasada dolar bir kez daha 34 liraya çıktı. Kapalıçarşı’da dolar 34,10 TL, Euro 37,60 TL, İngiliz Sterlini 44,54 ve İsviçre Frangı ise 40,08 TL'den işlem görüyor. 

 Dolar ne 40 TL, ne de 50 TL olacak! Selçuk Geçer 3 haneli dolar tahmini açıkladı! Görenler gözlerine inanamayacak...

SELÇUK GEÇER DOLAR TAHMİNİ SON DAKİKA

Eylül ayının ilk gününe göre dolar -0,06 TL değer kaybederek yüzde -0,17 değer kaybetti.

Dolar yorumcusu ünlü ekonomist Selçuk geçer youtube hesabında küresel ekonomik krizlerin ve Türkiye’deki kur baskısının derinleşmesi halinde doların 100 liraya ulaşabileceğini söyledi.

FED FAİZ KARARI NE ZAMAN? FED FAİZ KARARI NE OLACAK?

ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini beklentiler dahilinde değiştirmeyerek 23 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tutmuştu.

Piyasalar, bu ay başta ABD Merkez Bankası (Fed) olmak üzere büyük merkez bankalarının faiz kararlarıyla bunlara yön verebilecek önemli makroekonomik verilerin açıklanmasına odaklandı. Peki, Eylül FED faiz toplantı tarihi ne zaman?

ABD Merkez bankası (FED) faiz kararı toplantı takvimi resmen belli oldu. Buna göre; FED faiz kararı toplantısı 18 Eylül 2024 Çarşamba günü yapılacak ve akşam saat 21.00'da eylül ayı faiz kararı belli olacak.

Altın kan kaybediyor! Fiyatlar düştükçe düştü! Gram altın ne kadar oldu? Altın fiyatlarında son dakika!

Ünlü ekonomistten çarpıcı uyarı: Sabırlı olmayacaksanız altın ve gümüş yatırımı yapmayın

 İslam Memiş'ten altın için sert uyarı geldi!

Geri Dön