16 / 05 / 2024

Dolar neden düşüyor? Dolar yatırımcılarının etekleri tutuştu! Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?

Dolar neden düşüyor? Dolar yatırımcılarının etekleri tutuştu! Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?

Dolar neden düşüyor? milyonlarca kişi bu sorunun yanıtını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 dolar/TL alış satış fiyatı. Son dakika dolar yorum...



Dolar/TL kuru düşüşe geçti. Peki dolar neden düşüyor? Milyonlarca dolar yatırımcısının etekleri tutuştu. Yatırımcılar panik halde 'Kapalıçarşı'da dolar ne kadar?'' sorusunu aratıyor. Dolar kuru yeni haftaya yüzde 0,63 düşüşe geçti. 32 liranın sınırına kadar düşen dolar kuru, milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki dolar neden düşüyor?

Dolar neden düşüyor? Dolar yatırımcılarının etekleri tutuştu! Kapalıçarşı da dolar ne kadar oldu?

DOLAR NEDEN DÜŞÜYOR?

Dolardaki düşüş Cuma günü başladı. Cuma günü Japon yeni dolar karşısında hafif bir kazanç göstererek yaklaşık yüzde 0,2'lik bir artışla 158,05 seviyesine yükseldi. Doların değer kaybetmesi, Japonya Merkez Bankası'nın politika ayarlarını sürdürme kararının ardından geldi.

Yatırımcıların gözü şimdi de ABD'de devam eden enflasyon ve ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell da dahil olmak üzere Federal Rezerv yetkililerinin temkinli açıklamalarının ardından faiz indirimlerinin ertelenmesine yönelik beklentilerle, Federal Rezerv'in 30 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında planlanan politika gözden geçirmesine çevrildi. Yarınki bekleyiş dolar kuru üzerinde büyük gerilim yarattı ve dolar kuru Fed tarafından gelecek açıklamaları bekliyor.

Şu anda Fed'in 30 Nisan-1 Mayıs toplantısında gösterge faiz oranını yüzde 5,25 ile yüzde 5,5 arasında tutması bekleniyor. 

KAPALIÇARŞI'DA DOLAR NE KADAR OLDU? 29 NİSAN 2024 KAPALIÇARŞI DOLAR/TL KURU KAÇ LİRA?

Kapalıçarşı'da dolar/TL ne kadar oldu? Kapalıçarşı'da dolar kaç liradan satılıyor? soruları merak ediliyor. Saat 16:13 itibariyle Kapalıçarşı'da dolar/TL kuru alış fiyatı   31,87 lira, satış fiyatı ise 32,11 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro kuru alış 34,053 lira, satış fiyatı ise 34,35 liradan değerleniyor.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları bugün ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 29 Nisan 2024 altın fiyatları

22 ayar, 18 ayar ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 24 ayar 10 gram altın kaç TL? 29 Nisan bilezik fiyatları

Geri Dön