Kent Haberleri

Dolar o gün 10 TL olacak! Doları olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Kırmızı alarm, hemen bakın!

Fed faiz kararı öncesi dolar/TL kuru haftanın ilk gününe yatay seviyede başlarken doları olanların resmen başından aşağı kaynar su dökülecek, haber geldi.  Dolar o gün 10 TL olacak! Kırmızı alarm, hemen bakın! Geçtiğimiz haftalarda konuşma yapan Fed Başkanı Jerome Powell'ın faizleri düşüreceklerine yönelik açıklamalarından sonra dolar düşmeye başlamıştı

Son dakika dolar kuru gelişmeleri yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda konuşma yapan Fed Başkanı Jerome Powell'ın faizleri düşüreceklerine yönelik açıklamalarından sonra dolar düşmeye başlamıştı. O günden itibaren dolar kuru yatay seyrine devam ediyor. Araştımacı Engin Avcı, doların  düşmeye devam ederek  10 TL olacağı o günü açıkladı. Bu açıklama sonrasında doların olanların başından aşağı kaynar su dökülecek! Dolar o gün 10 TL olacak! Kırmızı alarm, hemen bakın!
 

DOLAR O GÜN 10 TL OLACAK!

Doların değer kaybedeceğini söyleyen Engin Avı doların 10 TL olacağı günü açıkladı. Engin Avcı, "Birçok ülkeden Türkiye’ye para girişi var. Benim döviz planım Aralık ayı. Doların, Ocak ayına girmeden düşeceği yönündedir. Ocak ayına kalmadan bu iş olacaktır.

Tüm uluslararası piyasalarında görüşü bu yöndedir. Benim tahminim 27-28 Aralık tarihine kalmaz biter bu iş. Tüm bu yaşananlar enflasyonun düşeceği yönündedir. Sizler seçime dolar kurunun imparatorluğunun yıkılışını görerek gireceksiniz" dedi

SON DAKİKA DOLAR KURU!

Son dakika dolar kuru milyonlarca yatırımcı ve dolar almak isteyenler tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru şu dakikalarda alış fiyatı 18,69 lira, satış fiyatı 18,71 lira seviyesinde işlem görüyor. Dolar endeksi 104,41 seviyesinde değerlenirken euro doalr paritesi gün içinde yüzde 0,20 yükselişe geçerek 1,055 oldu. Aynı dakikalarda euro kuru 19,75 liradan satılıyor.

FED FAİZ KARARI BEKLENİYOR!

Yarın Amerika Merkez Bankası (FED) faiz kararını açıklayacak. Fed Başkanı Jerome Powell faiz artırım hızını yavaşlatabileceklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Enflasyonu düşürmeye yetecek sıkılaşma düzeyine yaklaşırken, faiz artış hızımızı biraz yumuşatmak mantıklı. Faiz artış hızımızı yavaşlatmamızın zamanı aralık toplantısında gelebilir."

Powell, "Enflasyonu kontrol edebilmek için faizi daha ne kadar artırmamız gerekeceği ve para politikasını ne kadar süre kısıtlayıcı şekilde tutacağımız, faiz artırım konusundaki yavaşlamaya yönelik zamanlamadan çok daha önemli." ifadelerini kullandı.

20 gün sonra dolar yağmuru başlıyor! Ekonomist Necmettin Batırel peş peşe açıkladı! Doları olanlar gün sayıyor!

Dolar 19 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Ekonomist Selçuk Geçer son noktayı koydu! Planınızı şimdiden yapın!