Altın & Dolar

Dolar raydan çıktı! 23 TL'yi aştı geliyor...

Seçim sonrası döviz kurları ve altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Dolar bugün raydan çıktı, 23 TL'yi aştı! Dolar üst üste rekor kırarken altın fiyatları da yükselmeye devam ediyor An itibariyle dolar/TL kuru 23 TL oldu

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra piyasalardaki hareketlilik son hızla devam ediyor. Dolar üst üste rekor kırarken altın fiyatları da yükselmeye devam ediyor An itibariyle dolar/TL kuru 23 TL oldu. Dolar raydan çıktı! 

DOLAR RAYDAN ÇIKTI!

Seçimlerin ardından döviz kurlarında yükseliş başladı. Kabinenin belli olmasıyla birlikte dolar ve euro kurunda hızla yükseliş devma ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde vatandaşlar dolar kuruna odaklandı. Dolar/TL kuru bugün de yeni rekoruna imza attı, yükseliş devam ediyor.

14 Mayıs günü 20 TL bandını aşan dolar kuru, yüzde 3’lük artışla 22 liranın da üzerine çıktı. Dolar/TL, 14 Mayıs seçimlerinden önce 19,58 TL, 28 Mayıs’taki seçimlerden önce ise 19,97 TL seviyesinde işlem gördü. Son eçimin üzerinden yaklaşık on gün sonra dolar kurunda yaklaşık 4 TL bir artış yaşandı. 

 

Seçim sonrası başlayan dolardaki yükseliş bu geceden itibaren başladı. Dolar yüzde 7’nin de üzerinde artarak 23 liranın üzerine çıktı.

Dün 21.50 TL seviyesinde bir kapanış yapan dolar bu sabah piyasaların açılması ile daha sert yükselmeye başladı. Dolar saat 10.17 itibariyle yüzde 7.31 yükselerek 23.170 TL’den işlem görmeye başladı. Son zamanların rekoru olarak kayıtlara geçen bu yükselişe Merkez Bankası şu ana kadar her hangi bir müdahale etmedi.

KAPALIÇARŞI'DA DOLAR NE KADAR OLDU? 7 HAZİRAN KAPALIÇARŞI DOLAR BUGÜN KAÇ LİRA?

Dolar/TL kurundaki yükselişler devam ederken gözler Kapalıçarşı fiyatlarına çevrildi. Peki Kapalıçarşı'da dolar bugün ne kadar oldu? Dolar kaç liraya satılıyor.

Dolar/TL kuru bugün Kaplaıçarşı'da an itibariyle  22,804 liradan alınıp, 23,175 liradan satılıyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 24,25 liradan alınıp, 24,78 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi  bugün 1,069 bandında hareket ediyor.

Altın taş üstünde taş bırakmadı! 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 7 Haziran 2023 canlı altın fiyatları 

22 TL'yi geçen doların geleceği rekor rakam resmen belli oldu! Yatırımcılar şimdiden bu rakamı konuşmaya başladı! 

Euro/TL kurunda tarihi rekor! Elinde 1 euro bile olanlar bayram etti! Hemen bakın!