Kent Haberleri

Dolar rekor seviyeye ulaşıyor! Selçuk Geçer'den çarpıcı tahmin: 1 dolar 40 lira olacak!

Türkiye'de dolar kuru hızlı bir yükseliş trendine girerek tarihi zirvelere doğru ilerliyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in yeni açıklamaları, yatırımcıları tedirgin ediyor. Geçer'in tahminlerine göre dolar kurunun 38 ile 40 TL arasına ulaşabileceği belirtiliyor. Euro'nun 30 TL'yi aşmasının ardından Geçer, yatırımcılara seslendi ve doların 38 - 40 TL olacağı tarih hakkında tahminlerde bulundu

Dolardaki felaket seviyesine ulaşma endişeleri artıyor! Ekonomist Selçuk Geçer, son açıklamalarıyla piyasayı hareketlendirdi ve dolar kurunun önümüzdeki dönemde yükseleceğini belirtti. Euro'nun 30 TL'yi aşmasının ardından Geçer, yatırımcılara seslendi ve doların 38 - 40 TL olacağı tarih hakkında tahminlerde bulundu.

Geçer'in açıklamalarında dolar kurunun enflasyona göre değerinin 38 TL ile 40 TL arasında olduğu vurgulandı. Bu seviyelere gelme tahmininin ise en geç eylül-ekim aylarında gerçekleşebileceği ifade edildi. "O kadar çabuk mu?" diyenlere ise "geç bile kalındı" şeklinde yanıt verdi.

Yatırımcılar döviz kurundaki hızlı yükselişi yakından takip ederken, aynı zamanda faiz kararlarının da etkisini gözlemliyorlar. Geçer, Merkez Bankası'nın doları baskılamak amacıyla faizde aşırı bir artış yapmayacağını belirtti. Muhtemelen faiz artışının bu toplantıda maksimum 400 baz puan ya da daha yüksek ihtimalle 200 baz puan olacağına dikkat çekti. Bu tür düşük yükselişlerin piyasa tarafından fiyatlandığı ve dolayısıyla dövizin yükseldiği ifade edildi.

1 DOLAR NE KADAR? 20 TEMMUZ 2023 DOLAR KAÇ TL?

Bugün itibarıyla dolar/TL kurunda hareketli bir gün yaşandı. Uluslararası döviz piyasalarında Türk lirasının dolar karşısındaki değeri takip eden yatırımcılar ve ekonomi uzmanları, doların Türk lirası karşısında değer kazanmaya devam edeceği beklentileriyle bir araya geldi.

Bugün itibarıyla dolar/TL kuru 26,8155 seviyesinde işlem gördü. Bu değer, önceki kapanışa göre %0,11'lik bir artışa işaret ediyor. Gün içinde en düşük değer 26,7590 iken en yüksek değer ise 27,0842 olarak kaydedildi. Bu dalgalanmalar, piyasadaki belirsizliğin ve volatiliteyi artıran faktörlerin etkisini gösteriyor.

EURO KAÇ TL? 20 TEMMUZ 2023 EURO NE KADAR?

Bugün, Türk lirası karşısında Euro'da değer kaybı görüldü. Uluslararası döviz piyasalarındaki hareketlilik, Euro/TL kurunda düşüşün devam edeceği yönündeki beklentileri artırdı.

Bugün itibarıyla Euro/TL kuru 29,9631 seviyesinde işlem gördü. Bu değer, önceki kapanışa göre %-0,15'lik bir düşüşe işaret ediyor. Gün içinde en düşük değer 29,7344 iken en yüksek değer ise 30,4286 olarak kaydedildi.

EURO DOLAR PARİTESİNDE SON DURUM!

Bugün Euro/Dolar paritesinde değer kaybı görüldü. Uluslararası döviz piyasalarındaki hareketlilik, Euro'nun Dolar karşısında değerinin azaldığı yönündeki beklentileri destekledi.

Bugün itibarıyla Euro/Dolar paritesi 1,1144 seviyesinde işlem gördü. Bu değer, önceki kapanışa göre %-0,52'lik bir düşüşe işaret ediyor. Gün içinde en düşük değer 1,1141 iken en yüksek değer ise 1,1229 olarak kaydedildi.

DEPREM Mİ OLDU? En son deprem nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Temmuz 2023 depremler!
Şehirlerarası otobüs biletine yüzde 40 zam: Uçak bileti fiyatına otobüs bileti! 20 Temmuz 2023 otobüs bileti fiyatları!
Altını olan dönüp bir daha baktı, bunu gören inanamadı! İşte 20 Temmuz 2023 altın fiyatları...
1 doları bile olan acilen baksın! Bugün euro, dolar, sterlin ne kadar? 20 Temmuz 2023!