Kent Haberleri

Dolar roket gibi fırlayacak! Net bu kadar olacak! Selçuk Geçer açık açık tarih verdi! Büyük operasyon geliyor

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların gündeminde. Yatırımcılar dolar yükselecek mi sorusunun yanıtını merak ederken Selçuk Geçer, tarih vererek doların roket gibi fırlayacağını söyledi. Büyük operasyon geliyor!  14 Mayıs seçimine sayılı günler kala vatandaşlar dolar kurundaki gelişmeleri heyecanla takip ediyor

Vatandaşların gözü dolar kurunda. 14 Mayıs seçimine sayılı günler kala vatandaşlar dolar kurundaki gelişmeleri heyecanla takip ediyor. ''Dolar alalım mı, dolar ne olur, dolar yükselecek mi?'' soruları gündemden hiç düşmezken Ekonomist Selçuk Geçer'den doların rekot gibi fırlayacağı açıklaması geldi. Dolar net bu kadar olacak! Selçuk Geçer tarih verdi! Büyük operasyon geliyor!

'BÜYÜK OPERASYON'

Dolar yorumları ile sık sık gündemde yer alan Selçuk Geçer, dolar borcu olanlar için uyarılarda bulundu. Geçen hafta dolar kurundaki atakları değerlendiren Geçer dolardaki gelişmelere değindi.

DOLAR NET BU KADAR OLACAK!

Geçer dolar için 'Dolar 25 hayırlı olsun' diyerek yatırımcıları uyardı.

Geçeri doların 19.56 TL'yi gördüğni ve bir müddet sonra geri döndüğünü söyledi.Sonrasında ufak ufak kıpırdanmaların başladığını belirten Geçer: '' Yakın zamanda 20 liranın üzerine görürüz. Onun öncesinde 19.80 ile 19.90 arasında gider gelir, klasik hareketini yapar.

20 TL'ye giderken biraz zorlanır. Çünkü psikolojik bir sınır var orada. 9 liradan 10 liraya geçmesi çok zordu. Sonra 11, 12, 13, 14 lira için çok hızlı ilerlemişti. 20 lirayı kırana kadar biraz zorlanır.

20 lirayı kırdıktan sonra biz 24 -25 lirayı görürüz yakın zamanda. Altını çizelim bunun."

Selçuk Geçer dolardaki kıpırdanmaların,  yükselişin  göstergesi olduğunu söyledi.  ''Seçim öncesi bu rakamı görür müyüz, orası biraz zor.'' diyen Geçer nedenini  lu şekilde açıkladı: ''Çünkü inanılmaz para harcanıyor. Doları bu seviyelerde tutmak için elinden gelen her şey yapılıyor.

Seçimlere kadar biz 19.80 TL sınırlarında doları görmeye devam ederiz. Sonrasında çok sert hareketler görebiliriz. Dikkatli olmakta fayda var."  dedi. 

DOLARDA SON DURUM NE?

Dolarda son durum merak ediliyor. Dolar kuru güne düşüşle başladı. Dolar endeksi bugün 101,302 bandında hareket ediyor. Dolar/TL kuru ise 20,356 TL alış , 20,400 TL satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

Dolar 7 gün sonra bu kadar olacak! Doları olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Bu haberi okumadan dövizciden içeri girmeyin

Gram altında köpük oluştu diyen İslam Memiş ilk kez açıkladı! Alım için doğru zaman değil! İlginç şeyler oluyor!

Elinde 1 gram bile altını olan acil baksın! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 25 Nisan 2023 altın fiyatları