Ekonomi

Dolar sadece 2 hafta sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe uyardı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Dolar ile ilgili nefes kesen bir açıklama yapıldı. Analistlerin açıklaamlarına göre dolar 2 hafta sonra bu kadar olacak! İşte diğer detaylar… Analistler doların son zamanlarda yaşadığı düşüşten kurtulacağını açıkladı

Altın ve dolar piyasalarında dengelerin değişmesi ile analistler, dolar ile şok eden bir açıklama yaptı.

Analistler doların son zamanlarda yaşadığı düşüşten kurtulacağını açıkladı. Analistler, son uyarıları olduğuna dikkat çekerek doların sadece bir ay sonra geleceği seviyeyi duyurdu.

Tartışmalı yatırım araçlarından biri olarak akıllara kazınan dolar kafa karışıklığına neden olmayı sürdürüyor. Uzun süredir 19 lira olması beklenen ve akıbeti merak uyandıran dolar için ekonomist ve analistlerden açıklamalar yağıyor.

Dolar kuru, güne 18,63 TL seviyesinden başladı. Güncel Dolar kuru fiyatları, yüzde 0,06 yükseliş yaşarken anlık olarak 18,64 liradan işlem görüyor. Canlı Dolar kuru, gün içerisinde en yüksek 18,68 TL seviyesini; en düşük ise 18,61 TL seviyesini gördü. 

Euro kuru, güne 19,27 TL seviyesinden başladı. Güncel Euro kuru fiyatları, yüzde 0,10 yükseliş yaşarken anlık olarak 19,29 liradan işlem görüyor. Canlı Euro kuru, gün içerisinde en yüksek 19,39 TL seviyesini; en düşük ise 19,25 TL seviyesini gördü.

İşte diğer ayrıntılar...

Analistler, son gelişmeler üzerine doların en tepeye tırmanacağını bildirdi. Analistler, şu anda piyasalarda 18 lira 60 kuruş seviyelerinde işlem gören doların 2022 sonunda rekor kıracağını vurguladı.

DOLAR BU SENEYİ YENİ REKORLA KAPATACAK!

Dolar kuru ile ilgili merak uyandıran analistler, doların yeni bir rekora koşacağına vurgu yaptı. Analistlere göre dolar bir ay sonra yani aralık ayı sonlarında doların 21 lira olacak. Analistlerden bazıları doların bu seneyi 25 lira ile sonlandırabileceğini söyledi.

DOLAR 23 LİRA!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer Aralık ayı için Dolar tahmini yeniledi. Selçuk Geçer, “Doların bu seviyelerde kalması doların yükselmeyeceği anlamına gelmiyor. Sadece politika faizinin indirilmesinin bir etkisinin olmayacağını söylüyorum. Çok yüksek ihtimal aralık ayının sonuna doğru biz 23 liranın üzerinde bir dolar kuru göreceğiz.” dedi.

Gram altının 2 gün sonra izleyeceği rota! Analistler peş peşe açıkladı! Bunu görenlerin nefesi kesilecek!
Vize alacaklara duyuruldu! Artık eski devir kapandı! İşte vizede yeni dönem başlıyor!
SGK Uzmanı, asgari ücrete yapılacak zam tahminini açıkladı: Bu rakamın üzerine çıkmaz!