12 / 08 / 2024

Dolar sahipleri ecel terleri dökecek! Selçuk Geçer yeni senaryoyu bir çırpıda açıkladı! Bu bir komplo teorisi değil!

Dolar sahipleri ecel terleri dökecek! Selçuk Geçer yeni senaryoyu bir çırpıda açıkladı! Bu bir komplo teorisi değil!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar sahiplerini ecel terleri döktürecek açıklama geldi. Geçer 'bu bir komplo teorisi değil' diyerek dolardaki yeni senaryoyu açıkladı.



Milyonlarca yatırımcının gözü doların rekor kıracağı tarihe çevrildi. Milyonlar doların tarihi rekorunu beklerken uzmanlar da yıl sonunda doların 40 lira olma ihtimalini değerlendiriyor. Ekonomist Selçuk Geçer'de dolarda rekor seviye bekleyenler arasında yer alıyor. Geçer, şu anki dolara yapılan hamleleri değerlendirerek yatırımcıları korkutan açıklamalarda bulundu.

SON DAKİKA SELÇUK GEÇER DOLAR YORUMU!

Selçuk Geçer, döviz kurlarındaki değişimlerin ekonomiyi nasıl etkileyeceği hakkında önemli iddialarda bulundu. Geçer, doların 33 TL seviyelerinde kalmasının ilerleyen günlerde daha büyük sorunlara neden olacağını açıkladı. 

ŞİRKETLER PATLAYACAK!

Geçer, şirketlerin döviz açıkları inanılmaz bir noktaya geldiğini ve bu saatten sonra yaşanacak döviz kırılmasının şirketleri patlatacağını söyledi.

Geçer, dövizdeki dalgalanmaların şirketlerin finansal yapılarını olumsuz yönde etkileyeceğine vurgu yaptı. 

Selçuk Geçer, dolar kurunun düşük kalmasının yarattığı baskıya dikkat çekerek Türkiye'deki şirketlerin zor durumda bırakıldığını iddia etti.

Geçer, "Döviz açığını hiçbir şirket kaldıracak durumda değil. Büyük bankalar, Türkiye’nin şirketlerini bedavaya toplamak için bu durumu kullanıyor. Dövizi tutan da kırılmasını sağlayan da Türkiye Cumhuriyeti değil, yabancı bankalar" dedi. 

Dolar sahipleri ecel terleri dökecek! Selçuk Geçer yeni senaryoyu bir çırpıda açıkladı! Bu bir komplo teorisi değil! 

DOLARIN GERÇEK DEĞERİ 50 TL!

Gelecek sene fiyatlara yüzde 100 oranında zam yapılacağını öngören Selçuk Geçer, gerçek değeri 50 TL olan doların, iyimser bir senaryo ile 70-80 TL arasına yükselmesini bekliyor. 

BU BİR KOMPLO TEORİSİ DEĞİL!

Geçer, döviz fiyatlarının bilerek düşük tutulduğun ve bu stratejinin Türkiye'deki diğer şirketlerin de ele geçirilmesini amaçladığını söyledi.

"Bu bir komplo teorisi değil' diyen Geçer, gerçekten şirketlerin batması için yapılan bir hamle olduğunu belirtti. 

Dolar/TL kuru son dakika fiyatı 33,50 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 36,557 liradan satışa sunuluyor. Euro dolar paritesi yüzde 0,09 artışla 1,0910 bandında değerleniyor. 

Altın yatırımcısı için 'Çarşamba' alarmı! Yastık altında 1 gramı bile olan gardını alsın! Gram altın için rakam verildi!

Altın, dolar, euro ve borsa! Kazanmak için yapmanız gereken tek şey! İslam Memiş az önce açıkladı!

Altın yeşil ışık yaktı! Yükseliyor! Ata lira satış fiyatı kaç lira? Reşat altın kaç TL? Canlı altın fiyatları

Geri Dön