Kent Haberleri

Dolar sırayla 19 TL, 21 TL ve 23 TL olacak! Net tarihler peş peşe belli oldu! ABD bankası resmen şimdi açıkladı!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrasında gözler dolara çevrilmişken ABD'nin önde gelen bankalarından Wells Fargo doların sırayla 19 TL, 21 TL ve 23 TL olacağı tarihleri resmen peş peşe açıkladı. Milyonlarca kişi tarafından güvenli liman olarak görülen doların ne kadar olacağı merak konusu olmaya devam ediyor

Son dakika dolar kurundaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi tarafından güvenli liman olarak görülen doların ne kadar olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Yatırımcılar ''dolar ne kadar olacak, dolar yükselecek mi, dolar kaç lira olacak, dolar ne olur? sorularının yanıtlarını araştırırken, ABD'nin önde gelen bankalarından Wells Fargo doların sırayla 19 TL, 21 TL ve 23 TL olacağını söyledi. Banka, doların göreceği bu seviyelerin tarihlerini resmen açıkladı...

DOLAR 19 TL, 21 TL, 23 TL OLACAK!

Dolar kuru için 2023 tahminnleri ele alınırken ABD bankası sırayla doların 19 TL, 21 TL ve 23 TL olacağını açıkladı. 2023 yılında dolar karşısında en fazla değer kaybının Arjantin Pesosu ve Türk Lirası'nda beklediklerini belirten banka analistleri, dolar/peso kurunda yüzde 102,6 artış beklerken dolar/TL kurunda ise yüzde 23,4 artış beklediklerini belirtti.

 

Tahminlere göre şu dakikalarda 18,64 TL seviyesinde olan dolar kurunun bu sene sonunda yani 13 gün sonra 19 TL, 2023 Haziran ayında 21 TL, 2023 yıl sonunda ise 23 TL olması bekleniyor.

DOLARDA SON DURUM NE?

Dolarda son durum milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Ekonominin gündeminden düşmeyen dolar/TL kuru Fed'in faiz kararı sonrası yatay seyrini korurken gelişmiş ülkelerin para birimleri karşısında değer kayıpları yaşadı.

 

Dolar kuru euro karşısında değer kaybetti ve euro dolar paritesi 1,069 seviyesine kadar yükseldi. Bu seviye son 6 ayın en yüksek seviyesi olarak kaydedildi. Dolar/TL kuru bugün an itibariyle 18,77 liradan alınıp, 18,79 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise bugün 1,059 seviyesinde değerleniyor. Aynı dakikalarda euro/TL alış fiyatı 19,82 lira, satış fiyatı ise 19,87 liradan işlem görüyor.

Dolar tam bu tarihe kadar yükselecek! Piyasa Kahini İslam Memiş net cevap verdi! Büyük fırsatı kaçırmayın!

Doların 13 gün içinde ne kadar olacağı resmen belli oldu! Elinde dolar olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Acil bakın!

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak! Doları olanlar hemen pür dikkat bakın!