29 / 06 / 2024

Dolar son viraja giriyor! İslam Memiş'ten dolar yatırımcılarını titreten yorum!  Doların yönü bu hafta...

Dolar son viraja giriyor! İslam Memiş'ten dolar yatırımcılarını titreten yorum!  Doların yönü bu hafta...

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, doların yönüyle ilgili milyonların beklediği açıklamayı yaptı. Dolar son viraja giriyor; yükselecek mi, düşecek mi? 



Dolar/TL kurunda aşağı yönlü yatay seyir devam ediyor. Yatırımcılar ''dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' sorularının yanıtlarını merak ederken, Para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcıları titreten yorum geldi. Dolar düşecek mi? İşte İslam Memiş dolar yorumu son dakika...

DOLAR NE OLACAK; DÜŞECEK Mİ, YÜKSELECEK Mİ?

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu hafta piyasalarda doların nasıl bir seyir izleyeceğine dair ktitik açıklamalarda bulundu.

Yaptığı değerlendirmelerin bir yatırım tavsiyesi olmadığını vurgulayana Memiş, yatırıcıları uyardı. Memiş, doların yönü konusunda Fed'i işaret etti. Fed'in Eylül'de faiz indirimi yapma ihtimalinin yüksek olması ve Jerome Powell'ın yapacağı açıklamaların piyasalar üzerindeki etkilerinden bahsetti.

Doların, ABD enflasyon rakamları ve Fed Başkanı Jerome Powell’ın açıklamalarından etkileneceğini söyleyen Memiş, Her iki gelişmenin de çok önemli olduğunu söyledi.  Fed’in Eylül’de faiz indirime gitme ihtimali yüzde 61 olarak gören Memiş, dolarda düşüş sinyali verdi.
Öte yandan Cuma günü Avrupa bölgesinde enflasyon verisi de yakından takip edilecek.

Peki bugükü dolar kuru ne kadar? 15 Mayıs 2024 dolar kaç lira? Serbest piyasada döviz kurları kapalıçarşı fiyatı kaç lira? Bugün dolar kaç lira?

Dolar son viraja giriyor! İslam Memiş ten dolar yatırımcılarını titreten yorum!  Doların yönü bu hafta...

SERBEST PİYASADA DÖVİZ KURLARI KAPALIÇARŞI FİYATI! BUGÜNKÜ DOLAR KURU KAÇ LİRA? 15 MAYIS 2024 DOLAR/TL KURU

Dolar kuru yatırımcılar tarafında yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugünkü dolar kurunu merak ediyor. Kapalıçarşı'da dolar kuru bugün 32,073 lira alış, 32,131 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

Gram altın fiyatı 2024: Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? 15 Mayıs 2024 canlı altın fiyatları!

Ajda bilezik fiyatı ne kadar? 30 gram 22 ayar burma bilezik fiyatları kaç lira? 14 Mayıs altın bilezik fiyatları!

Geri Dön