02 / 08 / 2024

Dolar son zamanların en yüksek seviyesinde! Dolar/TL bugün ne kadar oldu? 2 Ağustos dolar/TL kuru...

Dolar son zamanların en yüksek seviyesinde! Dolar/TL bugün ne kadar oldu? 2 Ağustos dolar/TL kuru...

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe yükselişle başladı. Dolar kuru bugün rekor yükselişle son zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bugün dolar/TL kaç lira? Güncel dolar kuru ne kadar? 2 Ağustos 2024 dolar kuru...



Dolar/TL kuru bugün dünkü kapanışa göre yüzde 0,10 artış kaydetti. Son zamanların en yüksek seviyesine yükselen dolar kuru vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki dolar/TL kuru kaç lira? Güncel dolar ne kadar? 2 Ağustos dolar ne kadar oldu? 

DOLAR TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK SEVİYESİNDE

''Dolar/TL ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Güncel dolar/TL ne kadar oldu? 1 dolar bugün kaç lira? Kapalıçarşı'da dolar kaç TL?'' soruları milyonlarca kişi tarafından merakla araştırılıyor.

Dolar/TL, haftanın son işlem gününe yükselişle başlamasının ardından saat 10.00 itibarıyla yüzde 0,20 artışla 33,18 TL civarını görerek rekor kırdı. 

Aynı dakikalarda Euro/TL kuru ise yüzde 0,20 yükselişle 35,82 seviyesinden satışa sunuluyor. 

Dolar endeksi de şu sıralarda önceki kapanışa kıyasla  yüzde 0,17 azalışla 104,2 seviyesinde bulunuyor.

Dolar son zamanların en yüksek seviyesinde! Dolar/TL bugün ne kadar oldu? 2 Ağustos dolar/TL kuru...

ABD'DE RESESYON ENDİŞESİ PİYASALARI ETKİLEDİ!

ABD Merkez Bankasının (Fed) çarşamba günü eylül ayından itibaren faiz indirimlerine başlayacağına yönelik beklentisine karşın dün ABD'de açıklanan ekonomik veriler resesyon endişelerinin varlık fiyatları üzerinde etkili olmasına sebep oldu.

Para piyasalarında Fed'in sene sonuna kadar toplamda 75 baz puanlık faiz indirimi yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Öte yandan eylül ayındaki toplantıda yüzde 30 ihtimalle 50 baz puanlık faiz indirimi yapılabileceği bekleniyor. 

Enflasyon endişelerinin yerini resesyon korkusuna bırakması güvenli liman varlıklara olan talebi destekledi.  ABD'nin 10 yılık tahvil faizi düşüş eğilimini üst üste yedinci iş gününe taşıyarak şubattan bu yana en düşük seviye olan yüzde 3,95 seviyesini test etti.

Analistlere göre bugün ABD'deki istihdam raporu verilerinin takip edileceği ve teknik açıdan dolar endeksinde 105 ve 106 seviyelerinin direnç, 104 ve 103 seviyelerinin ise destek bölgesi olarak öne çıkması öngörülüyor.

2 Ağustos Kapalıçarşı altın fiyatları: Gram altın 2.660 TL, çeyrek altın 4.340 TL, tam altın 17.293 TL'den satılıyor!

Altında kapı aralandı! 'Her ay rekora gidecek' diyen İslam Memiş uyardı! Ciddiye alın

Geri Dön