Kent Haberleri

Dolar tam olarak bu kadar olacak! Bu rakamı görenlerin etekleri tutuştu! Dolar borcu olanlar yandı! Acil bu rakama bakın

Doların geleceği seviye milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar, dolar borcu olanlar ve dolar almak isteyenler doların ne kadar olacağını merak ediyor. Dolar tam olarak bu kadar olacak! Bu rakamı görenlerin etekleri tutuştu! Dolar borcu olanlar yandı! Acil bu rakama bakın. Yatırımcılar ve dolar almak isteyen vatandaşlar güncel dolar/TL kurunu araştırıyor

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ve dolar almak isteyen vatandaşlar güncel dolar/TL kurunu araştırıyor. Dolar/TL kuru alış ve satış fiyatı 24 Şubat Cuma günü de takip ediliyor. Öte yandan vatandaşlar ''dolar ne kadar olacak'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Konu ile ilgili uzmanlardan açıklmalar gelmeye devam ediyor.

Dolar tam olarak bu kadar olacak! Bu rakamı görenlerin etekleri tutuştu! Dolar borcu olanlar yandı! Acil bu rakama bakın

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SONRASI DOLARDA SON DURUM!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, dün düzenlediği Para Politikası Kurulu toplantısında 1 hafta repo faizi niteliğindeki politika faizini 50 baz puan indirdi. Bu adımın neden deprem gösterildi. Bizce hiçbir anlamı olmayan bir hareket.

TCMB'nin rezervleri eriyor. Deprem sonrası hızla gerileyen rezervler 17 Şubat itibarıyla 122.6 milyar dolar oldu. 2 haftada olan 7 milyar dolarlık erime kuru savunmak için döviz satışlarının arttığını gösteriyor.

Küresel mali piyasalar merkez bankalarının daha fazla faiz artırabileceği kaygısı ile olumsuz seyrini sürdürüyor. Bu kapsamda ABD Doları küresel bazda değerlenirken hisse senetleri ise değer yitiriyor.


Bugünün gündeminde FED'in favori enflasyon endeksi PCE yer alıyor. Yıllık çekirdek PCE enflasyonunun yüzde 4.3 olması bekleniyor. Bugün ABD'de ayrıca tüketici güveni ve yeni konut satışları da takip edilecek. 

Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar tam olarak bu kadar olacak! Bu rakamı görenlerin etekleri tutuştu! Dolar borcu olanlar yandı! Hemen bu rakama bakın.

DOLAR TAM ANLAMIYLA BU KADAR OLACAK!

Milyonlarca yatırımcı ''dolar ne kadar olacak'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Konu ile ilgili uzmanlardan ve analistlerden yorumlar gelmeye devam ediyor. Merkez Bankası geçtiğimiz hafta 12 ay sonrası içi dolar kurundaki beklentisini 23,43 TL olarak açıkladı. Diğer dolar tahmini ise Ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Geçer yıl sonuna kadar doların 40 TL olacağını söylerken, Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, doları 24-25 TL olacağını söyledi.

SON DAKİKA DOLAR/TL KURU

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Bugün dolar endeksi 104,600 seviyesine kadar yükseldi. Dolar/TL alış fiyatı 19,13 TL, satış fiyatı 19,17 TL seviyesinden işlem görüyor.

Altın fiyatları yerle bir oldu! Elinde 1 gram bile altını olan acilen baksın! 24 Şubat 2023 Canlı altın fiyatları 

Doların güzergahı belli oldu! Dolar net bu kadar olacak! Doları bilen adam Selçuk Geçer tarih verdi! Acil bakın

Altın fiyatları ters köşe yapacak! Öyle bir rakam açıklandı ki... Bu rakamı görenler başını yerden yere vuracak