Ekonomi

Dolar, TL, Euro, Yuan, Ruble fark etmeyecek! Komple paranın kendisi hakkında ürküten tahmin

Dünyanın önde gelen ekonomi şirketlerinden Fitch Ratings, para birimleriyle ilgili korkutan tahmini açıkladı. Şirket, Çin'deki karantina uygulamalarının dünya genelindeki enflasyonu artıracağını söylüyor.Hal böyle olunca dünya genelinde enflasyon da önlenemez bir hal aldı

Çin'de uygulanan sıkı karantinalar ve Rusya'nın başlattığı savaş hem para birimlerini hem tedarik zincirini derinden sarstı. Hal böyle olunca dünya genelinde enflasyon da önlenemez bir hal aldı.

ENFLASYON HAKKINDA KORKUTAN TAHMİN

Dünyanın önde gelen ekonomi kuruluşları arasında yer alan Fitch Ratings, para birimleri hakkında ürküten bir tahminde bulundu. Fitch Ratings'e göre Çin'de uygulanan sıkı karantina nedeniyle dünya genelinde büyük bir enflasyon yaşanacak.

MAL KITLIĞININ YOĞUNLAŞMA TEHLİKESİ VAR

Tedarik zinciri aksamaları devam ederken konteyner navlun oranlarının yüksek kalabileceği veya artabileceğine işaret edilen açıklamada, Şangay'ın Çin'in liman hacminin yaklaşık 5'te 1'ine sahip olması ve Çin'in dünya mal ihracatının yüzde 15'ini oluşturması nedeniyle mal kıtlığının yoğunlaşabileceği ve bunun mevcut küresel enflasyonist baskıları artırabileceği ifade edildi.

Dolarda herkesten saklanan bilgi! İşte piyasalardan sızan doların bir sonraki durağı

Konutta 'fahiş fiyat'a indirim ayarı: Sahibinden satanlar yanacak!

Konut kredisi 0,99 faizle kaç lira para çekilirse bankaya kaç para geri ödeme yapılıyor! Hesap dudak uçuklattı