Kent Haberleri

Dolar yarın tam anlamıyla bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar için rakam belli oldu! Herkes hazır olsun!

Fed faiz kararı sonrası değer kaybeden dolar kuru gelişmiş ülke para birimleri karşısında değer kaybetmeye de devam ediyor. Doların ne kadar olacağını merak edenler için Dolar yarın tam anlamıyla bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar için rakam belli oldu! Herkes hazır olsun! Dolar almak veya bozdurmak isteyenler güncel dolar kurunu takip ediyor

Son dakika dolar kuruundaki gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor.  Dolar almak veya bozdurmak isteyenler güncel dolar kurunu takip ediyor. Geçtiğiniz hafta Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı açıklanır açıklanmaz dolar/TL kuru ibreleri aşağı çevirdi.

Milyonlarca yatırımcı ''dolar ne zaman yükselecek, dolar ne olur, dolar ne kadar olacak?'' sorularının yanıtlarını aratıyor. Ünlü ekonomistten doların yönü ve yükselişe geçeceği tarih ile ilgili açıklama geldi.  İşte dolar yarın tam anlamıyla bu kadar olacak! Elinde dolar olanlar için rakam belli oldu! Herkes hazır olsun!

DOLAR YARIN TAM ANLAMIYLA BU KADAR OALCAK!

Yatırımcılar son dakika dolar gelişmeleri ile birlikte doar yorum ve tahminnlerini de takip ediyor. Doların ne zaman, ne kadar olacağına dair açıklama yine Ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Geçer, dolar için rakam açıklamasında bulununarak doların yarın tam anlamıyla 20 TL olacağını açıkladı. 

Selçuk Geçer, doların yükselişe geçeceğini belirterek, yatırımcıları uyardı ve doların 2023 yılı ile birlikte 20 TL olacağını açıkladı.

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI!

Merkez Bankası geçtiğimiz hafta piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası politika faizi beklentiler doğrultusunda yüzde 9 oranında sabit tuttu.

PPK geçtiğimiz ay politika faizini 150 baz puan düşürerek yüzde 9 seviyesine çektiğini açıklamıştı. Son 4 toplantıda toplamda 500 baz puanlık faiz indirimi yapılırken, politika faizi böylece Ağustos 2020 yılından  bu yana ilk kez tek haneye geriledi.

DOLARDA SON DURUM!

Dolar/TL kuru son dakika gelişmeler küçük ve büyük ölçekli yatıırmcılar tarafından takip ediliyor. Hafta sonunun ilk günü aynı zamanda yılın son günü olan 31 Aralık 2022 dolar ne kadar? sorusu araştırılıyor.

Dolar kuru alış 18,84 lira, satış fiyatı 18,87 lira seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi 1,070 seviyesinden değerleniyor. Dolar endeksi dün 104 seviyesinde iken bugün 103,23 seviyesine düştü.. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 2022 yılının rekorunu kırarak 20 lira oldu. Euro alış fiyatı 20,129 lira, satış fiyatı 20,203 lira seviyesinden işlem görüyor.

Altın fiyatları resmen fırladı! Tüm zamanların en yüksek rakamı şimdi göründü! Acil bakın 31 Aralık 2022 altın fiyatları

Dolar 30 gün içinde net bu kadar olacak! Duyduk duymadık demeyin! Doların piri Selçuk Geçer resmen duyurdu!