Kent Haberleri

Dolar yarından sonra böyle olacak! İlk sinyal geldi! Elinde dolar olanlar çabuk baksın

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Haftaya düşüşle başlayan dolar kuru için ilk sinyal geldi. Yarından sonra dolar böyle olacak. Elinde doları olanlar çabul baksın! Son dakika dolar gelişmesi... Geçtiğimiz hafta dolar kurunda hareketli gelişmeler yaşandı

Dolar kuru güncel ve son dakika gelişmeler yakından merakla takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta dolar kurunda hareketli gelişmeler yaşandı. Haftaya ise düşüşle başlayan doların ne kadar olacağına yönelik ilk sinyal geldi.

Dolar/TL kurunda geçtiğimiz hafta oldukça hareketlisahneler yaşandı. Geçen hafta dolar endeksi 112 seviyesinden 109 seviyesine kadar geriledi. Euro dolar paritesi 30 günün ardından tekrar 0,99 seviyesinden 1 seviyesine yükseldi. Dolar geçtiğimiz hafta değer kaybeederken euro değer kazandı. 

Yatırımcılar ve dolar almak isteyeler dolar kurundak gelişmeleri yakından takip ediyor. Elinde dolar olanlar doların ne kadar olacağını, merak ediyor. Peki dolar ne kadar olacak? İşte son dakika dolar gelişmesi...

DOLAR YARINDAN SONRA BÖYLE OLACAK

Doaların yönünü merak edenler, için ilk sinyal geldi. Son dakika dolar kurundaki gelişmeler milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar dolar ne kadar olacak? Dolar ne olacak? Dolar düşecek mi, yükselecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor.

Doların yönü için ilk sinyal geldi. Dolar kuru yarından sonra, kritik gelişme ile birlikte yükselişe geçmesi bekleniyor. Çarşamba günü Fed faiz kararının açıklanması bekleniyor. Karar beklentiler doğrultusunda 75 baz puan artışın olması yönünde. Fed yarından sonra faiz kararının 75 baz puan artırırsa dolar tekrar yükselişe geçecek. Eylül ayı faiz oranlarını da 75 baz puan artırmıştı. Karar sonrasında dolar hızla yükselişe geçti. 

Peki dolar bugün ne kadar? Dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira oldu? Dolar kaç TL? Dolarda son durum ne? 31 Ekim 2022 son dakika güncel doalr kuru...

DOLAR BUGÜN KAÇ TL? DOLAR BUGÜN NE KADAR? 31 EKİM 2022 DOLAR/TL KURU

Güncel dolar/TL kuru sabahın erken saatlerinden itibaren araştırılmaya devam ediyor. Dolar/TL kuru güne düşüşle başladı. Dolar bugün alış fiyatı 18,59 TL,satış fiyatı 18,65 TL seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi 0,99 seviyesinden işlem görüyor. Dolar endeksi bugün 110  seviyesinden işlem görüyor.

Dolar bugün ne kadar? 30 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Selçuk Geçer yıl sonunda doların göreceği seviyeyi açıkladı!

Doların 2 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! 1 doları bile olanlar hemen bu son dakika rakamına göz atın!